Будете виглядати безглуздо: з чим не можна носити босоніжки цього літа (фото)

Читать на русском
Автор
787
Дізнайтесь, з чим не поєднуються літні босоніжки Новина оновлена 04 червня 2024, 08:48
Дізнайтесь, з чим не поєднуються літні босоніжки. Фото Pinterest

Підказки для модниць, щоб завжди виглядати стильно

Босоніжки — ідеальне взуття на літо, воно легке та універсальне для створення красивих літніх образів. Однак є деякі предмети гардеробу, з якими босоніжки абсолютно не поєднуються. "Телеграф" вже розповідав, які моделі купальників стали антитрендами у сезоні 2024, а сьогодні ділиться, з чим не можна носити босоніжки.

Як виявилося, є два типи вбрання, з яким босоніжки виглядають безглуздо і некрасиво, особливо, якщо це взуття на підборах, на шпильках чи на танкетці, пише obozrevatel.com. Ці дві речі у поєднанні з босоніжками точно зіпсують враження про вас.

З чим не можна носити босоніжки

З легінсами

Апріорі легінси створювалися, як спортивний одяг, тож їх найкраще носити зі спортивним взуттям — кросівками чи кедами. І хоча легінси давно перестали бути виключно нарядом для тренувань, а носять їх і з черевиками і з чоботями, але з босоніжками їх краще не поєднувати.

босоніжки, легінси
Фото: Pinterest

З джоггерами

Модні штани-джогери чудово поєднуються не тільки з кросівками, але і з ботильйонами-панчохами з гострим носом. А ось з легкими босоніжками, особливо на підборах чи шпильках, їх краще не одягати, інакше зіпсуєте весь образ та враження про себе. Босоніжки все ж таки краще підходять до суконь, спідниць або шортів.

босоніжки на літо
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, що лляні шорти — писк літньої моди. Дізнайтеся як і з чим їх стилізувати та носити.