Більше не в моді: ці три моделі купальників стали антитрендами у сезоні 2024 (фото)

Читать на русском
Автор
1488
Які купальники вийшли з моди цього літнього сезону Новина оновлена 03 червня 2024, 08:48
Які купальники вийшли з моди цього літнього сезону. Фото Pinterest

Такі купальники давно вийшли з моди

Ось і настало літо, тож саме час приготуватися до пляжного сезону і переглянути свій гардероб. Стильний купальник, як головний пляжний атрибут, повинен бути у кожної модниці. І щоб виглядати на пляжі королевою, потрібно не помилитися з вибором купальника. "Телеграф" вже розповідав про стильні та універсальні стрижки на літо, а сьогодні ділиться, які купальники вийшли з моди.

Є три фасони купальних костюмів, які раніше були на вершині популярності, пише today.ua. Однак тепер вони втратили свою актуальність і краще від них відмовитись.

Які купальники стали антитрендами

З чорними контурами

Декілька сезонів поспіль ці яскраві купальники з чорною окантовкою були на піку трендів. Здається, що таке пляжне вбрання було у кожної дівчини. Однак тепер вони втратили свою актуальність і з’явитися на пляжі або біля басейну в такому купальнику поганий тон.

купальник із чорними смужками
Фото: Pinterest

З написами

Раніше ця модель купальників з великими текстовими принтами та написами брендів мала чи не кожна модниця. Однак у новому сезоні від такого купальника краще відмовитись. Зараз у тренді лаконічність та стриманість, тож купальники-банери брендів краще залишити на дальній полиці шафи.

купальник з написами
Фото: Pinterest

З рюшами

Вбрання з рюшами та воланами зараз у тренді, проте це не поширюється на купальники. Такий елемент декору здешевить пляжний образ, тому купальник з рюшами краще залишити вдома. Зараз у моді простіші та скромніші купальники, які підкреслюють фігуру та ноги.

купальник з рюшами
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав, що лляні шорти — писк літньої моди. Дізнайтеся як і з чим їх стилізувати та носити.