Джессіка Альба показала, як можна стилізувати білий піджак із пікантним топом (фото)

Читать на русском
Автор
Джессіка Альба прийшла на радіостудію у Нью-Йорку
Джессіка Альба прийшла на радіостудію у Нью-Йорку. Фото Getty Images

43-річна знаменитість мала роскішний вигляд

Голлівудська актриса, зірка таких фільмів як "Місто гріхів" та "Фантастична четвірка" Джессіка Альба є шанувальницею галасливого Великого яблука, як і модель Емілі Ратаковскі, тому в цьому місті її завжди можна побачити у модних образах.

Днями 43-річна зірка відвідала нью-йоркську радіостудію Sirius XM Studios. Для запису подкасту знаменитість обрала стильний білий двобортний піджак, який Джессіка комбінувала зі світло-коричневим топом — бюст'є. Цей відвертий елемент одягу яскраво акцентував на грудях актриси.

Свій розкішний аутфіт Альба доповнила синіми джинсами оверсайз із чорним шкіряним поясом. Завершила лук зірка білими кросівками.

джессіка альба в білому піджаку
Фото: Getty Images

Темно-світле волосся знаменитості було укладене хвилями. З прикрас вона обрала великі сережки-кільця та браслет із намистинами.

Джессіка Альба
Фото: Getty Images

Що відомо про Джессіку Альбу

Зараз акторка практично ніде не грає. У 2011 році Джессіка Альба вступила як співзасновниця в компанію The Honest Company, яка виробляє безпечні товари для споживачів. У 2016 році актриса посіла 34-е місце у рейтингу Forbes найбагатших американських підприємців віком до 40 років. Нещодавно стало відомо, що Альба покинула компанію.

Одружена Джессіка за Кешом Уорреном. Подружжя виховує трьох дітей. У 2024 році у травні Джессіка та Кеш відсвяткували 16 річницю шлюбу.

"16 років шлюбу, 20 років разом і назавжди попереду… Вітаю з роковинами Кеш. Я пишаюся нами. Немає справжнього набору правил або інструкцій, які могли б підготувати вас до того, що означає віддати себе іншій людині та обрати сім'ю. У горі та радості ми постійно знаходили шлях один до одного. Я тебе люблю", — написала в Інстаграмі 19 травня зірка.

Раніше "Телеграф" повідомляв, що брат покійного актора Пола Уокера з’явився у компанії зірки "Форсажу" Віна Дізеля. Саме 35-річному Коді Вокеру вдалося завершити роль Брайана О’Коннера, яку грав його знаменитий брат у бойовику.