Швидко відмити холодильник від жовтизни допоможуть ці домашні засоби

Читать на русском
Автор
Як відмити холодильник від жовтизни Новина оновлена 05 червня 2024, 11:23
Як відмити холодильник від жовтизни. Фото pinterest.com

Місце, де зберігається їжа, має сяяти чистотою

Згодом на пластиці холодильника з’являється жовтизна, яка псує його зовнішній вигляд і створює враження неохайності. Щоб повернути білизну та свіжість вашої техніки необов’язково використовувати "хімію", у цій справі допоможуть прості, домашні засоби.

У матеріалі Znaj розповіли, які компоненти допоможуть повернути холодильнику "свіжий" вигляд. Це дуже важливо, оскільки в ньому ви зберігаєте їжу, а значить там має все сяяти чистотою.

Як відмити холодильник від жовтизни

Жовтизна на холодильнику з’являється через вплив сонячного світла, яке згодом викликає зміну кольору пластику. Крім того, наліт від кухонних жирів та пилу, які накопичуються на поверхні, також можуть сприяти пожовтінню.

Позбутися проблеми можна за допомогою господарського мила. Візьміть шматок, натріть його на тертці й розчиніть у теплій воді, після цього нанесіть губкою на ділянку, покриту жовтизною. Залишіть так на 30 хвилин, а потім змийте. Господарське мило завдяки своїм властивостям чудово справляється із забрудненнями.

Можна спробувати ще один спосіб — харчову кислоту. Відбілюючий ефект має як оцет, так і лимонна кислота, яку потрібно розвести у теплій воді. Змочіть у розчині губку, потім обробіть плями та промийте їх водою. За потреби залиште засіб примочкою на плямі на 20 хвилин, тільки переконайтеся, що він не зашкодить пластику холодильника.

"Телеграф" писав раніше, як позбутися цвілі у ванній кімнаті. Допоможуть три прості засоби.