Всього дві ложки цього засобу і кран блищатиме: корисний лайфхак

Читать на русском
Автор
Як очистити кран від нальоту Новина оновлена 04 червня 2024, 23:09
Як очистити кран від нальоту. Фото thevoicemag.ru

Позбутися нальоту можна всього за 15 хвилин

У ванній кімнаті, особливо на душовій кабінці та кранах, часто накопичується наліт і бруд, псуючи зовнішній вигляд та створюючи незручності. Однак існує ефективний засіб, здатний позбавити вас цієї проблеми і відновити блиск і чистоту без особливих зусиль.

У матеріалі "УНІАН" розповіли, як швидко та ефективно прибрати наліт на кранах, щоб вони сяяли чистотою. Вам знадобиться лише 15 хвилин.

Як очистити кран від нальоту

Щоб підтримувати крани в чистоті та уникнути накопичення нальоту, рекомендується очищати їх регулярно приблизно раз на місяць. Якщо не прибирати забруднення, вони можуть стати джерелом бактерій, а це негативно вплине на якість води та гігієну у вашій ванній кімнаті. Щобільше, з часом наліт може призвести до корозії та пошкодження поверхні кранів, що зменшить їх термін служби та зовнішній вигляд.

Щоб позбавитися від забруднень, потрібно взяти такі засоби: 2 столові ложки оцту та 2 столові ложки води. Знайдіть ганчірочку, змочіть її в розчині, перекрийте воду у ванній або на кухні, обмотайте ганчіркою кран і залиште її на всю ніч. Вранці вапно почистьте зубною щіткою або губкою.

Від нальоту не залишиться і сліду, тому що укус добре справляється з будь-якими відкладеннями. Вранці забруднення на крані стануть м’якими і їх легко можна буде відмити.

Раніше "Телеграф" розповідав, які засоби допоможуть відмити пластикові вікна та підвіконня від жовтих плям. Можливо, вони вже є у вас вдома.