Жодної розкіші: 51-річна Летиція одягла скромний лук у Гватемалу (фото)

Читать на русском
Автор
Летиція прилетіла в Гватемалу з робочим візитом
Летиція прилетіла в Гватемалу з робочим візитом. Фото Getty Images

Королівська особа обрала простий лук

Королева-консорт Іспанії — Летиція, завжди дивує елегантними та стильними вбраннями на публічних заходах. Щоразу вона демонструє свій вишуканий смак, обираючи ошатні костюми та сукні. Цього разу королева вразила усіх простотою.

Днями королева-консорт Іспанії прибула до міжнародного аеропорту "Ла-Аврора" в Гватемалі. Летиція прилетіла в цю країну на три дні для узгодження деяких спільних проєктів.

В аеропорті королеву зустріла віце-міністрка закордонних справ Гватемали — Марія Луїза Рамірес. Це відбувалося у супроводі спеціального королівського загону.

Летиція та Марія Луїза Рамірес
Летиція та Марія Луїза Рамірес, Фото: Getty Images

У країну Центральної Америки Летиція обрала дуже простий та комфортний образ. Жінка одягнула білу класичну сорочку, брюки та кеди молочного відтінку. Акцентом ніжного луку стала червона жилетка з кишенями, на якій видно прапор Іспанії та Європейського Союзу.

Також королева-консорт зробила легкий макіяж і просту укладку. На одній руці жінки можна було помітити срібний перстень.

Королева-консорт Летиція
Королева-консорт Летиція, Фото: Getty Images

Відомо, що це вже дев’ятий візит Летиції у Гватемалу, аби презентувати проєкти, які Іспанія реалізовує з цією країною.

Раніше "Телеграф" писав про візит королеви-консорт Летиції на прем’єру документального фільму у Мадриді. Вона обрала на захід стильний лляний костюм блакитного кольору.