Сама елегантність: королева Летиція захопила стильним блакитним костюмом (фото)

Читать на русском
Автор
Королева Летиція у стильному вбранні Новина оновлена 24 травня 2024, 16:58
Королева Летиція у стильному вбранні. Фото Фото Getty Images

Летиція по праву вважається однією з найстильніших королів сучасності

51-річна королева-консорт Іспанії Летиція відома своїм бездоганним стилем та елегантністю. Кожна її поява стає справжньою подією, привертаючи увагу модних критиків і шанувальників по всьому світу.

"Телеграф" повідомляє, що у четвер, 23 травня, королева Летиція відвідала прем’єру документального фільму про африканських жінок-вчених у Мадриді. Дружина короля Пилипа VI для заходу обрала стильний літній костюм.

Королева Летиція у блакитному костюмі
Фото: Getty Images

Летиція, як завжди, виглядала дуже елегантно та жіночно. На ній був яскраво-блакитний костюм із льону та віскози від бренду El Corte Inglés та білий мереживний топ. Костюм складався з розкльошених штанів і подовженого піджака з одним ґудзиком. Свій образ королева Іспанії доповнила білими кедами Vivobarefoot та того ж кольору сумочкою від Carolina Herrera.

Королева Летиція показала новий стильний look
Фото: Getty Images

З аксесуарів Летиція обрала лише мінімалістичні золоті сережки-кільця. Волосся королеви було розпущене, на ній був легкий макіяж, основний акцент якого був зроблений на очі.

Корольова Летиція
Фото: Getty Images

"Телеграф" писав раніше, королева Іспанії Летиція здивувала масивними лоферами за 435 доларів. Взуття виявилося витвором модного бренду Hugo Boss.