Стендап комік Антон Тимошенко продав уламок збитого "шахеда" за 3 тисячі доларів (відео)

Читать на русском
Автор
Комік Антон Тимошенко робить аукціони частиною своїх шоу Новина оновлена 05 червня 2024, 09:42
Комік Антон Тимошенко робить аукціони частиною своїх шоу. Фото Колаж "Телеграф"

Також гуморист продає й інші "артефакти" у своєму американському турі

Відомий український стендап комік Антон Тимошенко, який записує подкасти із Сергієм Притулою, вирушив у канадсько-американський тур. На своїх концертах комік не лише виступає зі стендапом, а й проводить благодійні аукціони.

Як розповів Антон Тимошенко в інтерв’ю "Голос Америки", весь його тур має на меті зібрати кошти для ЗСУ, він не отримає з нього гонорар. Загалом у програмі коміка 17 міст у Канаді та США, а кошти з туру та аукціонів будуть направлені до Фонду Притули та до деяких окремих бригад Сил оборони України.

Так, Антон Тимошенко розповів, що на одному з аукціонів під час свого виступу він продав уламок збитого в Україні "шахеда". За цей лот вдалося отримати 3 тисячі доларів, а це близько 120 тисяч гривень.

"Так, дуже хороша ставка, ми розіграли збитий "шахед" за 3 тисячі доларів. Пані Олеся, вам глибокий уклін та подяка від усього народу України", — розповів Тимошенко.

За словами коміка, на таких аукціонах дуже важливо зловити вайб публіки, яка прийшла на концерт. Також він намагається зробити з кожного аукціону окреме шоу, яке іноді навіть веселіше за його стендап.

"Аукціон йде як повноцінна частина всього шоу в кінці. Сьогодні навіть аукціон був навіть десь веселішим за стендап, бо було багато комунікації з людьми", — поділився комік.

За його словами, він навіть продавав пакетики цукру з Укрзалізниці за 100 доларів. Серед лотів також був пустий пакет АТБ.

Антон Тимошенко, стендап, комік

Раніше "Телеграф" розповідав, що Оля Полякова різко відповіла хейтерам за критику концертів під час війни. За словами артистки, більшість тих, хто її критикує, самі сидять за кордоном.