"Сидять за кордоном і пи*дять": Полякова різко відповіла хейтерам за критику її концертів під час війни

Читать на русском
Автор
Оля Полякова розповіла, за що її хейтять Новина оновлена 03 червня 2024, 10:55
Оля Полякова розповіла, за що її хейтять. Фото Скріншот відео

Артистка не стала мовчати і жорстко відповіла тим, хто її критикує

Відома співачка Оля Полякова, яка зараз гастролює Україною зі своєю новою концертною програмою з україномовними піснями та скаржиться, як на її концертах вирубує світло чи звучить тривога, жорстко відповіла хейтерам. Справа в тому, що зірку звинуватили у веселощах і відпочинку під час війни.

У своїх Instagram-сторіс Оля Полякова опублікувала скріншот, в якому показала, як її хейтять за нібито "відпочинок" під час війни. Співачка не стала мовчати і різко відповіла таким критикам. За словами артистки, вона дає по 7 концертів за тиждень, на її виступах пропадає світло, вона їздить розбитими дорогами і їздить у прифронтові міста. А її звинувачують у тому, що вона "відпочиває".

"Сім концертів на тиждень у залах, де немає світла. Біготня до бомбосховища посеред концерту. Тисячі кілометрів по розбитих дорогах, робота в прифронтових містах з ризиками. Забезпечення роботою сотень людей, сплата податків та допомога армії… Відпочиваю? Люди, що з вами не так? При цьому сидять такі якраз за кордоном і пи*дять", — висловилася Оля Полякова.

Зазначимо, що у своїх сторіс артистка регулярно викладає фото та відео з туру. Вона вже побувала у багатьох містах та продовжує гастролювати. Також співачка показує та розповідає, як їй доводиться виступати в умовах відключень світла та повітряних тривог.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Оля Полякова здивувала новим іміджем. Ця одна деталь змінює весь образ артистки.