Які босоніжки будуть в моді цього літа: топ-5 найтрендовіших моделей (фото)

Читать на русском
Автор
611
Найтрендовіші босоніжки на літо 2024 Новина оновлена 20 травня 2024, 09:26
Найтрендовіші босоніжки на літо 2024. Фото Pinterest

Такі босоніжки будуть у кожної модниці

Незабаром літо, а значить саме час придивитися нові модні босоніжки на теплий сезон. Цього року дизайнери та модні будинки пропонують модницям великий асортимент зручного та стильного взуття. "Телеграф" вже розповідав, як вибрати стильну сукню на випускний, а сьогодні ділиться, які босоніжки будуть у тренді влітку 2024 року.

Як виявилося, серед найтрендовіших моделей босоніжки із зав’язками, на платформі, сяючі, Peep-toe та інші, пише L’officiel. Пропонуємо дізнатися про них детальніше.

Босоніжки із зав’язками

Ефектні босоніжки із зав’язками стануть справжнім хітом цього літа. Така модель взуття додасть елегантності будь-якому образу і може стати головним його акцентом. У тренді як босоніжки на підборах, так і на плоскій підошві, головне, більше мотузочок і зав’язок.

босоніжки із зав’язками
Фото: Pinterest

Білі босоніжки

Цього літа в моді буде багато яскравих моделей — від вишневого та червоного, до синього та зеленого. Однак модницям потрібно зробити ставку саме на білі босоніжки. Вони найкраще підкреслять літній образ із сукнею, шортами або джинсами.

білі босоніжки на літо
Фото: Pinterest

Босоніжки на платформі

Привіт із 90-х! У моду повертаються босоніжки на платформі, які були дуже популярні наприкінці 90-х та на початку нульових. Виберіть собі комфортну висоту та створюйте стильні образи з босоніжками на платформі.

босоніжки на платформі
Фото: Pinterest

Peep-toe

Ще одні босоніжки з минулого, які повертаються у тренди – це Peep-toe, які були популярними у 2000-х. Це взуття з відкритим мисом було представлене в літніх колекціях відомих брендів, тому незабаром такі босоніжки будуть у всіх модниць.

босоніжки не літо
Фото: Pinterest

Блискучі босоніжки

Яскраві, блискучі, декоровані стразами або перлинами босоніжки також будуть у моді влітку 2024 року. Вони допоможуть модницям створювати стильні та романтичні образи для побачень та вечірніх прогулянок.

босоніжки зі стразами
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав про чотири моделі джинсів, які більше не в тренді. Сховайте їх подалі у шафу і не носите цього літа.