Льняні шорти — писк літньої моди: як і з чим їх носити (фото)

Читать на русском
Автор
З льняними шортами можна створювати стильні образи Новина оновлена 29 травня 2024, 08:36
З льняними шортами можна створювати стильні образи. Фото Pinterest

Такі шорти можуть стати справжнім порятунком у спеку

Незабаром літо, а значить у тренди знову повертаються легкі та не спекотні льняні шорти. Цей предмет гардеробу — ідеальний вибір на літо, тому що в них не жарко, вони не парять і не натирають. А ще вони чудово підходять для створення красивих образів. "Телеграф" вже розповідав про 5 стильних літніх зачісок, а сьогодні ділиться, як носити модні льняні шорти.

Як виявилося, цього літнього сезону в тренді базові відтінки лляних шортів — білі, чорні, бежеві, пише apostrophe.ua. Однак, якщо любите щось яскравіше, то не відмовляйте собі і сміливо вплітайте в літній гардероб червоні, сині, зелені та інші відтінки.

лляні шорти
Фото: Pinterest

Льняні шорти чудово стилізуються в образах із сорочками, майками та піджаками з такої ж лляної тканини. У вбранні, яке повністю складається з льону, ви почуватиметеся максимально комфортно та впевнено.

лляний костюм
Фото: Pinterest

Не бійтеся експериментувати, створюючи лляні образи. Можна створити цікаві ансамблі та комбінації з блузками або блейзерами. Все залежить від вашого смаку та індивідуального стилю.

лляні образи
Фото: Pinterest

Що стосується взуття, то до лляних шортів чудово підходять сандалії, балетки і навіть босоніжки на шпильках або танкетці. Також стильно виглядатимуть зручні літні кросівки та кеди.

лляні шорти
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав про просту зачіску з "крабиком", яку легко повторити вдома. Вона зробить волосся візуально об’ємнішим.