"Суперники" навіть шашлику: ці овочі гриль вийдуть неймовірними (фото)
- Автор
- Дата публікації
- Автор
Цей рецепт стане хітом ваших пікніків
Зібралися на пікнік і не знаєте, що приготувати до ароматних і ніжних шашличків ? Пропонуємо приготувати овочі гриль – це універсальна страва до улюбленого м’яса. Варто лише раз спробувати його — і неможливо буде відірватися.
Запечені овочі чудово доповнять шашлик і також будуть повноцінною стравою для вегетаріанців та веганів. Візьміть улюблені овочі до смаку – і вперед готувати. Тільки рекомендуємо брати багато овочів – приготовані таким чином вони розлетяться на ура. Прості інгредієнти, кілька помахів руки — і ви вже їсте. А рецепт "Телеграф" знайшов у журналі "Поліна".
Як приготувати овочі гриль
Інгредієнти:
- цукіні;
- баклажан;
- перець болгарський;
- селера;
- Зелена цибуля;
- розмарин;
- чебрець;
- соєвий соус;
- оливкова олія.
Спосіб приготування:
- Овочі ретельно миємо та нарізаємо довільними шматочками.
- В окремому посуді змішуємо оливкову олію та соєвий соус.
- Підготовлені овочі посипаємо травами, збризкуємо маринадом і залишаємо на 2-3 хвилини.
- Через вказаний час підсмажуємо овочі на грилі до готовності. Викладаємо їх на тарілку з гілочками розмарину.
Подавати їх можна до рибних та м’ясних страв. Також овочі смачні як самостійна страва, наприклад, з домашнім лавашем.