"Суперники" навіть шашлику: ці овочі гриль вийдуть неймовірними (фото)

Читати російською
Автор

Цей рецепт стане хітом ваших пікніків

Зібралися на пікнік і не знаєте, що приготувати до ароматних і ніжних шашличків ? Пропонуємо приготувати овочі гриль – це універсальна страва до улюбленого м’яса. Варто лише раз спробувати його — і неможливо буде відірватися.

Запечені овочі чудово доповнять шашлик і також будуть повноцінною стравою для вегетаріанців та веганів. Візьміть улюблені овочі до смаку – і вперед готувати. Тільки рекомендуємо брати багато овочів – приготовані таким чином вони розлетяться на ура. Прості інгредієнти, кілька помахів руки — і ви вже їсте. А рецепт "Телеграф" знайшов у журналі "Поліна".

Як приготувати овочі гриль

Інгредієнти:

  • цукіні;
  • баклажан;
  • перець болгарський;
  • селера;
  • Зелена цибуля;
  • розмарин;
  • чебрець;
  • соєвий соус;
  • оливкова олія.

Спосіб приготування:

  1. Овочі ретельно миємо та нарізаємо довільними шматочками.
  2. В окремому посуді змішуємо оливкову олію та соєвий соус.
  3. Підготовлені овочі посипаємо травами, збризкуємо маринадом і залишаємо на 2-3 хвилини.
  4. Через вказаний час підсмажуємо овочі на грилі до готовності. Викладаємо їх на тарілку з гілочками розмарину.

Подавати їх можна до рибних та м’ясних страв. Також овочі смачні як самостійна страва, наприклад, з домашнім лавашем.