Довго терти не доведеться: як легко очистити душову кабіну

Читать на русском
Автор
Сліди мильної піни видалить простий засіб
Сліди мильної піни видалить простий засіб. Фото Згенеровано ШІ ("Телеграф")

Цей метод полегшить прибирання у ванній

Прибирання душової кабіни може виявитися стомлюючим. Адже під час купання мильна вода стікає по стінках кабіни, утворюючи осад, який важко видалити.

Полегшити прибирання можна за допомогою домашнього засобу, який швидко видалить сліди мильної піни та вапняний наліт на поверхнях. Все, що потрібно, це два інгредієнти, які ви знайдете на своїй кухні.

Раніше ми ділилися корисним лайфхаком, який допоможе позбавитися слідів нагару на посуді. Тепер разом із Ukr.media поділимося рецептом засобу для миття душової кабіни.

Чим почистити душову кабіну

Оцет використовується видалення жиру, діє як відбілювач, і навіть пригнічує зростання цвілі. Він дуже добре видаляє неприємні запахи та плями. Цей дешевий продукт також чудово підходить для прибирання будинку.

Оцет допоможе ефективно видалити накип із душової кабіни, а також ефективно продезінфікує її поверхню. Щоб зробити домашній засіб для душу, налийте в пляшку з пульверизатором оцет (приблизно на 1/4), додайте води та чайну ложку рідини для миття посуду.

Нанесіть препарат на поверхню та залиште на 15 хвилин. Після цього ретельно промийте стінки душу водою. Після цього протріть поверхню кабіни насухо тканиною з мікрофібри або водяним скребком, щоб видалити бризки та смуги.

Варто пам’ятати, що оцет хоч і є ефективним засобом, але більше підходить для регулярного прибирання. Для дуже сильних і старих забруднень варто використовувати потужніші засоби.

Раніше "Телеграф" розповідав, які засоби допоможуть відмити пластикові вікна та підвіконня від жовтих плям. Можливо, вони вже є у вас вдома.