Ідеальні до шашлику: як приготувати мариновані огірочки за 30 хвилин
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
Таку закуску смачно їсти з шашликом
До шашлику можна приготувати не лише німецький картопляний салат або надзвичайно смачний салат з помідорів, але й також замаринувати огірочки всього за 30 хвилин. На приготування цієї закуски не потрібно витрачати багато коштів чи часу, але розлітається вона за лічені хвилини.
Виходять огірочки хрумкими та пряними — якраз те, що треба, щоб доповнити смак соковитого м'яса! А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "olga riabenko".
Як замаринувати огірки нашвидкуруч
Інгредієнти:
- огірки – 1 кг;
- сіль – 1-2 ч. л.;
- мед – 2 ч. л.;
- часник – 6 зуб.;
- зелень (цибуля зелена, кріп, петрушка);
- гірчиця в зернах – 2 ст. л.;
- перець чилі (на смак) – 0,5 шт.;
- лимонний сік – 0,5 шт.;
- олія – 50 мл;
Спосіб приготування:
- Якщо огірки невеликі, то розрізати навпіл. Якщо більші, то на чотири частини.
- Подрібнити зелень, часник та перець чилі.
- Додати всі інгредієнти та змішати.
- Поставити у холодильник маринуватись на 2 години.
- Періодично перемішувати.
Раніше ми публікували рецепт пасти зі вчорашнім шашликом. Ця страва вас точно здивує.