Ідеальні до шашлику: як приготувати мариновані огірочки за 30 хвилин

Читать на русском
Автор
Хрумкі, ароматні, пікантні, дуже смачні огірочки
Хрумкі, ароматні, пікантні, дуже смачні огірочки. Фото 1000.menu

Таку закуску смачно їсти з шашликом

До шашлику можна приготувати не лише німецький картопляний салат або надзвичайно смачний салат з помідорів, але й також замаринувати огірочки всього за 30 хвилин. На приготування цієї закуски не потрібно витрачати багато коштів чи часу, але розлітається вона за лічені хвилини.

Виходять огірочки хрумкими та пряними — якраз те, що треба, щоб доповнити смак соковитого м'яса! А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "olga riabenko".

Як замаринувати огірки нашвидкуруч

Інгредієнти:

  • огірки – 1 кг;
  • сіль – 1-2 ч. л.;
  • мед – 2 ч. л.;
  • часник – 6 зуб.;
  • зелень (цибуля зелена, кріп, петрушка);
  • гірчиця в зернах – 2 ст. л.;
  • перець чилі (на смак) – 0,5 шт.;
  • лимонний сік – 0,5 шт.;
  • олія – 50 мл;

Спосіб приготування:

  1. Якщо огірки невеликі, то розрізати навпіл. Якщо більші, то на чотири частини.
  2. Подрібнити зелень, часник та перець чилі.
  3. Додати всі інгредієнти та змішати.
  4. Поставити у холодильник маринуватись на 2 години.
  5. Періодично перемішувати.

Раніше ми публікували рецепт пасти зі вчорашнім шашликом. Ця страва вас точно здивує.