Шахраї виманюють гроші від імені рідних Заворотнюк: як зреагував чоловік Петро Чернишов

Читать на русском
Автор
970
Петро Чернишов повідомив про аферистів від його імені Новина оновлена 09 червня 2024, 12:12
Петро Чернишов повідомив про аферистів від його імені. Фото Інстаграм Анастасії Заворотнюк

Шахраї хотіли нажитися на горі сім'ї акторки

Днями поховали головну акторку "Моєї прекрасної няні" Анастасію Заворотнюк, яка померла від раку мозку. Попрощатися з жінкою прийшли рідні, близькі та колеги. Та не встигли вони оговтатися від втрати, як тут стало відомо про шахраїв, які вирішили заробити на горі рідних.

У мережі з'явилась інформація, що друзі та близькі Анастасії Заворотнюк отримували повідомлення з проханням допомоги від Петра Чернишова та доньки акторки — Анни. Як виявилось, це звичайні шахраї, які хотіли отримати кошти через таку аферу.

Ймовірно, злочинці знали, що Чернишов багато працював, аби оплачувати лікування дружини та віддати борги. Тож хотіли використати цей факт на свою користь. Утім, сам чоловік вже відреагував на інцидент.

Чернишов назвав такі дії аферистів "блюзнірством" і заявив, що жодних повідомлень про фінансову допомогу, ні він, ні рідні Заворотнюк, не відправляли. Тому це абсолютний фейк. Чоловік закликав не перераховувати кошти шахраям.

"Так, мені повідомили про фейкові повідомлення від мого імені. Зробити з цим, на жаль, нічого неможливо. Відбувалося, відбувається і відбуватиметься. Це жахливо, блюзнірство. Я не розумію, чому такі люди є. Бог їм суддя", — поділився Петро.

Раніше "Телеграф" розповідав про відкриту труну з тілом Заворотнюк, яка потрапила на відео. Очевидці розповідали, що акторка дуже змарніла, тому їй нанесли багато посмертного гриму.