Співачка Євгенія Власова розсекретила, скільки заробляє в місяць (відео)

Читать на русском
Автор
865
Євгенія Власова поділилась своїм доходом у місяць
Євгенія Власова поділилась своїм доходом у місяць. Фото Інстаграм Євгенії Власової

Артистка розповіла про свої місячні витрати

Відома українська співачка Євгенія Власова, яка є не надто активно в публічному просторі, заговорила про свої доходи. Артистка поділилась, яка сума їй потрібна в місяць для комфортного життя.

У інтерв'ю Славі Дьоміну співачка розповіла, що заробляє зараз викладанням вокалу, а ще отримує кошти з роялті. Євгенія не назвала конкретної суми заробітку, але зізналась, що отримує значно більше, ніж 3 тисячі доларів (близько 120 тисяч гривень).

"Я не розумію, як можна жити на 1-2 тисячі доларів. У мене дитина за кордоном, я займаюся усіма питаннями сама. Набагато більше витрачаю, я вмію заробляти й знаю, як це робити так, щоб не втрачати свою жіночність", — поділилась жінка.

Євгенія Власова дала інтерв'ю, зокрема, розповіла про дохід

За словами Власової, вона дуже забагато зараз працює, щоб заробляти достатньо. Також вона зізналась, що раніше отримувала значно більше, навіть за один концерт. Але тоді співачка була нещасною. Натомість зараз артистка відчуває задоволення від життя, попри меншу кількість коштів, ніж раніше.

Раніше "Телеграф" розповідав про деталі співпраці продюсера Вадима Лисиці та співачки Наталі Могилевської. У продюсера є різні думки щодо цього, адже не все складалось гладко.