"Поводилась як імператриця": відомий український продюсер розкрив деталі співпраці з Могилевською

Читать на русском
Автор
1692
Вадим Лисиця поділився, як працював з Наталею Могилевською
Вадим Лисиця поділився, як працював з Наталею Могилевською. Фото Колаж "Телеграфу"

Стало відомо, якою була відома українська співачка у роботі на талант-шоу

Відомий український продюсер Вадим Лисиця відверто поділився, як відбувалась робота з популярною співачкою Наталею Могилевською. Йдеться про їхню співпрацю на вокальному шоу "Фабрика Зірок 2".

У інтерв'ю Славі Дьоміну для програми "Муз_Тренд" продюсер зазначив, що познайомився з Могилевською за 2 роки до старту популярного в Україні телевізійного проєкту — "Фабрика Зірок 2".

Вадим допомагав Наталі готувати концертну програму після її участі у шоу "Танці з зірками" разом із танцівником Владом Ямою. Тоді співачка відправилась з ним у тур містами України, у якому поєднали її пісні з хореографією.

Оскільки Лисиця та Могилевська добре співпрацювали, тож вони вирішили продовжити спільну роботу в проєкті "Фабрика Зірок 2". Утім, на цьому проєкті вони не завжди ладнали.

"Вона (Могилевська) себе поводила як імператриця — сидить і палить, не знає, що сказати. А післязавтра — ефір і жодної пісні не готово. І ще сидять 16 фабрикантів, які теж нічого не знають. І я знаю, що мені все треба робити, а вона ходить й по телефону говорить", — розповів Лисиця.

Вадим Лисиця розповів про співпрацю з Наталею Могилевською

Після цієї ситуації продюсер запропонував, що буде сам займатися наповненням концерту, і Наталя погодилась з ним. На думку Лисиці, це й допомогло створити успішний проєкт.

Нещодавно "Телеграф" писав, де зараз перебуває колишній суддя шоу "Х-фактор" Сергій Сосєдов. Також відомо, що він каже про Україну та війну, розпочату Росією проти нашої держави.