Таких голубців ви ще не куштували: "панський" рецепт з особливою заливкою

Читать на русском
Автор
1284
Дуже вишуканий рецепт голубців
Дуже вишуканий рецепт голубців. Фото shuba.life

Голубці виходять смачнішими, ніж звичайні

Ми ділились рецептом дуже смачних вареників. Тепер розповідаємо, як особливо апетитно приготувати голубці.

На порталі "Господинька" поділились рецептом панських голубців, які вразять вас своїм вишуканим смаком та ароматною заливкою. Ця страва готується досить швидко у духовці, а результат неодмінно порадує вас та ваших близьких.

Інгредієнти:

  • 2 середні капусти
  • 600 г свинячого фаршу
  • 200 г рису
  • 1 морква
  • 1 цибулина
  • петрушка та кріп
  • 70 мл олії для смаження
  • сіль та перець до смаку
  • 50 мл сметани
  • 1,5 ст. л. томатної пасти
  • 1 цибулина
  • 70 мл олії
  • 150 мл води
  • 2 солодкі перці

Спосіб приготування:

  1. Промийте рис холодною водою. Залийте його окропом, накрийте кришкою і варіть протягом 2-3 хвилин після закипання.
  2. Доведіть воду в каструлі до кипіння. Опустіть у киплячу воду качан капусти та варіть до розм'якшення. Обережно відокремте листя від качана.
  3. На олії обсмажте дрібно нарізану цибулю до прозорості. Додайте терту моркву та обсмажте до м'якості.
  4. Змішайте в мисці зварені рис, засмажку, фарш, дрібно нарізану зелень, сіль та перець. Зріжте з кожного капустяного листа потовщення.
  5. Викладіть начинку на капустяний лист і загорніть його конвертиком. Викладіть голубці в форму для запікання.
  6. На олії обсмажте дрібно нарізану цибулю до прозорості. Додайте перець, нарізаний кубиками, і обсмажте ще кілька хвилин.
  7. В окремій мисці змішайте сметану, томатну пасту, цукор, воду, сіль та перець до смаку. Влийте суміш у сковороду з овочами, добре перемішайте.
  8. Доведіть до кипіння та тушкуйте 2-3 хвилини. Залийте голубці приготованою заливкою.
  9. Накрийте форму кришкою або фольгою. Запікайте в духовці протягом 40 хвилин.

Подавайте голубці гарячими, зі сметаною або улюбленим соусом. Також ми розповідали, як смачніше приготувати кабачки.