Таких вареників ви ще не куштували: м'яке тісто та особлива секретна начинка
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
- 994
![Так виходять дуже смачні варенички](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/a/d8/0aaf3864-5291fd8c9850da24612e6776e22f3d8a.jpeg?v=0176_1)
Апетитні вареники з сиром
Ми розповідали, як смачно приготувати кабачки в духовці. Тепер ділимось рецептом особливо смачних вареників, яких ви ще точно не куштували.
Секрет цих вареників — у начинці. Копчений плавлений сир дуже смачний як начинка, спробуйте — і не пошкодуєте. Рецептом поділились на порталі "Господинька".
Інгредієнти:
- 400 мл води
- 800 г борошна
- 1 ч. л. солі
- 1 яйце
- копчений плавлений сир
Спосіб приготування:
- У глибоку миску просіюємо борошно, додаємо яйце, сіль і воду. Замішуємо тісто руками до однорідності.
- Потім ще трохи обминаємо тісто на присипаній борошном поверхні. Накриваємо тісто рушником і залишаємо відпочивати на 20-30 хвилин.
- Наріжемо копчений плавлений сир кубиками або квадратиками. Відщипуємо від тіста невеликі шматочки, розкочуємо їх у тонкі коржики.
- В центр кожного коржика кладемо кубик сиру. Защипуємо краї тіста, формуючи вареники.
- Доводимо воду в каструлі до кипіння, додаємо сіль. Опускаємо вареники в киплячу воду і варимо до тих пір, поки вони не спливуть на поверхню.
Готові вареники подаємо з улюбленим соусом, сметаною або маслом. Також ми розповідали, як приготувати смачний салат.