Таких вареників ви ще не куштували: м'яке тісто та особлива секретна начинка

Читать на русском
Автор
994
Так виходять дуже смачні варенички Новина оновлена 29 травня 2024, 14:15
Так виходять дуже смачні варенички. Фото Meta.ua

Апетитні вареники з сиром

Ми розповідали, як смачно приготувати кабачки в духовці. Тепер ділимось рецептом особливо смачних вареників, яких ви ще точно не куштували.

Секрет цих вареників — у начинці. Копчений плавлений сир дуже смачний як начинка, спробуйте — і не пошкодуєте. Рецептом поділились на порталі "Господинька".

Інгредієнти:

  • 400 мл води
  • 800 г борошна
  • 1 ч. л. солі
  • 1 яйце
  • копчений плавлений сир

Спосіб приготування:

  1. У глибоку миску просіюємо борошно, додаємо яйце, сіль і воду. Замішуємо тісто руками до однорідності.
  2. Потім ще трохи обминаємо тісто на присипаній борошном поверхні. Накриваємо тісто рушником і залишаємо відпочивати на 20-30 хвилин.
  3. Наріжемо копчений плавлений сир кубиками або квадратиками. Відщипуємо від тіста невеликі шматочки, розкочуємо їх у тонкі коржики.
  4. В центр кожного коржика кладемо кубик сиру. Защипуємо краї тіста, формуючи вареники.
  5. Доводимо воду в каструлі до кипіння, додаємо сіль. Опускаємо вареники в киплячу воду і варимо до тих пір, поки вони не спливуть на поверхню.

Готові вареники подаємо з улюбленим соусом, сметаною або маслом. Також ми розповідали, як приготувати смачний салат.