Два несподівані інгредієнти зроблять котлети значно смачнішими: що додати до фаршу

Читать на русском
Автор
Навіщо додавати корицю та цукор
Навіщо додавати корицю та цукор. Фото today.ua

Секрети ідеальних котлет

Ми розповідали, як правильно варити сосиски. Тепер ділимось секретами приготування смачних котлет.

Ця проста, але улюблена багатьма страва може стати ще кращою, якщо знати кілька хитрощів. На Pixelinform розповіли про кілька, на перший погляд, несподіваних інгредієнтів, які допоможуть покращити смак котлет. Йдеться про цукор та корицю.

Чому кориця та цукор роблять котлети з свинини смачнішими?

Свинина — м'ясо, яке має свої особливості. Іноді її смак може здатися трохи різким. Щоб нейтралізувати цей недолік, додають корицю. Її пряний аромат чудово поєднується з м'ясом, роблячи його смак більш м'яким і гармонійним.

Цукор — ще один несподіваний інгредієнт, який може покращити смак котлет. Він не робить їх солодкими, а лише підкреслює інші смакові нотки, роблячи їх більш виразними.

Як додавати корицю та цукор до котлет?

На 1 кілограм фаршу достатньо буде додати 1/4 чайної ложки кориці та 1 столову ложку цукру. Важливо не переборщити з цими інгредієнтами, адже вони повинні лише доповнювати смак м'яса, а не затьмарювати його.

Спробуйте додати корицю та цукор до своїх наступних котлет — і ви не пошкодуєте. Також ми розповідали, як смачно посмажити печериці.