"Його не люблять в Україні": 15-річний син Потапа несподівано висловився про батька, який втік за кордон (відео)

Читати російською
Автор
Новина оновлена 03 червня 2024, 15:19

Схоже, Андрій розуміє, за що його батька не люблять в Україні

Син продюсера Ірини Горової та виконавця Потапа 15-річний Андрій Потапенко, схоже, підтримує гарні відносини з батьком, котрий втік за кордон під час війни. Як відомо, Потап та Ірина Горова розлучилися багато років тому, і Потам уже п’ять років одружений з Настею Каменських.

В інтерв’ю "Люкс ФМ" Андрій Потапенко розповів, що підтримує зв’язок із батьком та приїжджає до нього іноді. А за кордон його випускають, бо йому лише 15 років. За словами Андрія, його батька в Україні не дуже люблять, але Потап не надто звертає увагу на хейт.

"Всі знають, як його не люблять в Україні. Але я до нього приїжджаю, а мені 15 років — я можу виїжджати, і він такий веселий. Тому що він не дивиться на тих, хто говорить про нього якесь лайно. І я бажаю цього всім — не дивитися на тих, хто говорить на тебе лайно", — розповів Андрій Потапенко.

Також підліток розкрив, яку найціннішу пораду дав йому батько Потап. За словами Андрія, це стосується особових справ, зокрема контрацепції.

"Найцінніша порада: коли ти любиш якусь жінку, треба носити захист", — сказав син Потапа, ледве приховуючи збентежену посмішку.

Раніше "Телеграф" розповідав, що Настя Каменських виклала весільне фото із Потапом. Однак у мережі всі пишуть про "розлучення і коханців".