Каменських виклала весільне фото з Потапом, але в мережі пишуть про "розлучення і коханців" (фото)

Читать на русском
Автор
Настя Каменських і Потап одружилися 23 травня 2019 року Новина оновлена 23 травня 2024, 13:51
Настя Каменських і Потап одружилися 23 травня 2019 року. Фото instagram.com/kamenskux

Зірки відзначили п'яту річницю свого весілля

Українська співачка Настя Каменських, яку захейтили за кліп MOLOKO, привітала свого чоловіка, скандального репера і продюсера Потапа, з пятою річницею весілля. Саме 23 квітня 2019 року виконавці одружилися в італійському ресторані Fabius, який знаходиться недалеко від Києва.

37-річна зірка виклала в Інстаграмі весільне чорно-біле фото, під яким написала: "Я обіцяю бути тобі морем. Небом бути зоряним. 5 (з сердечком)". Співачка зацитувала рядки зі своєї пісні "Обіцяю", яку випустила у тому ж 2019 році.

Деякі підписники досі не вірять у щирість подібних проявів кохання зіркового подружжя. Медіа повідомляли про розлучення пари через нібито зраду репера. Зазначається, що причиною розриву стосунків зіркової пари стали постійні зради Потапа з "малолітками", яким продюсер обіцяв блискучу кар’єру в обмін на інтим.

настя каменських потап

"Писали, що вони розсталися", "Так вони ж ніби то розійшлися", "Настя і Потап, ви мабудь не в курсі, але ви вже рік розведені, у поганих стосунках і взагалі у вас інші коханці", — пишуть та іронізують в коментарях українці.

Проте більшість підписників щиро привітали Каменських і Потапа зі святом. Зазначили, що вони — дуже гарна пара і побажали зіркам вічного кохання.

Нагадаємо, що на весіллі Каменських і Потапа серед зіркових гостей можна було побачити Олю Полякову, Надю Дорофєєву та Володимира Дантеса, Машу Єфросиніну, а також Олексія Завгороднього (Позитив), якого Потап заблокував у соцмережах. Від початку війни Потап проводить більше часу за кордоном, тоді як Позитив залишається в Україні та допомагає ЗСУ.