Де зараз екссуддя шоу "Х-фактор" Сергій Сосєдов і що він говорить про Україну

Читать на русском
Автор
4897
Сергій Сосєдов жив в Україні
Сергій Сосєдов жив в Україні. Фото .obozrevatel

Критик "перевзувся" після початку повномасштабного вторгнення

Сергій Сосєдов був відомий в Україні як музичний критик. До початку війни він часто "світився" на українському телебаченні і навіть був суддею шоу "Х-Фактор", як і співачка Йолка. Уродженець Москви, живучи в Києві, неодноразово висловлювався позитивно про Україну та наших людей. Однак згодом Сергій Сосєдов "перевзувся" і почав відкрито ображати Україну.

"Україна – це маленька країна, яка не має жодної незалежності, немає взагалі нічого!", — одне з висловлювань путініста. На одному з російських інтерв'ю Сергій Сосєдов також заявив, що "На Україні жити неможливо. Там йде така неонацистська пропаганда, пекельна зовсім. Геббельс відпочиває".

Ведучий відкрито підтримує політику Путіна. За це в січні 2023 року його внесено до санкційного списку України.

Сергій Сосєдов
Фото: instagram.com/sosedov.sergei

Сосєдов про Аллу Пугачову

Сергій Сосєдов негативно висловлювався і про Аллу Пугачову, яку раніше боготворив. А все тому, що примадонна разом із чоловіком Максимом Галкіним виїхала із Росії. Сосєдов звинуватив їх у "втечі" і зраді" на одному пропагандистському YouTube-каналі.

"Поїхала вона, думаю, для того, щоб їй не докучали питаннями про Україну. І взагалі, їй вже набридли всі питання. Я дивуюся, що до неї у когось взагалі залишилися якісь питання. Мабуть, у тих, хто її зовсім не знає і мало знайомий з її життям і творчістю. Хто добре знає біографію Пугачової, вже давно не ставить їй ніяких питань", — висловився Сосєдов про Аллу Пугачову.

Де зараз Сергій Сосєдов

Одіозний музичний критик живе і будує кар’єру в Росії. На його сторінці в Instagram останні дописи датовані 2021 роком. Однак серед фото, на яких його відмічено, є кадри зі зйомок російських телепроєктів.

Сергій Сосєдов
Фото: instagram.com/superstar_ntv

Раніше "Телеграф" розповідав, чим займається Влад Яма під час війни і як він виїхав з України після 24 лютого. Ми поділилися, де він зараз живе і що говорить про Україну.