Був зіркою українських телеекранів, а став путіністом: де зараз актор "Файна Юкрайна" Андрій Молочний і що він говорить про Україну

Читать на русском
Автор
4672
Андрій Молочний був зірко "Файна Юкрайна"
Андрій Молочний був зірко "Файна Юкрайна". Фото Колаж Телеграфу

Тривалий час він був зіркою в Україні

Комік Андрій Молочний — дуже неоднозначний персонаж, точно як і Андрій Доманський. Зірка "Файна Юкрайна", українського телепроєкту, ще до початку повномасштабного вторгнення дозволяв собі висловлюватися про Україну негативно. Він став прихильником "руского міра". Уродженець Житомирщини на одному з шоу назвав українську мову "недорозвиненою", а українців за кордоном - "недолугими та цинічними".

Наприклад, у листопаді 2019 року на своїй сторінці в Instagram Андрій Молочний розмістив допис, у якому написав: "Ще п’ять років тому я навіть подумати не міг, що по Києву натовпами будуть ходити фашисти. Я навіть уявити не міг, що будуть оскверняти пам’ятники героям Великої Вітчизняної Війни". В цьому ж пості комік вигадує нісенітниці, що українці — фашисти, бо знімають радянські військові пілотки з червоними зірками.

Фото: https://www.instagram.com/molochnyi/

Чи має зараз відношення до Андрія Молочного Сергій Притула

У подкасті Сергія Притули "Гуртом та вщент", який вийшов ще в листопаді 2023 року, волонтер розповів, що поняття не має, де зараз знаходиться Андрій Молочний. За словами ексведучого "Нового каналу", вони мали дивну розмову у 2022 році, але подробицями волонтер не поділився.

Де зараз Андрій Молочний

Нині Андрій Молочний проживає у Москві. Він виступає на корпоративах у Росії і знімається у "Comedy Club".

Комік рідко з’являється у соцмережах, а його акаунт в Instagram закритий. Приблизно рік тому інтерв’юер Слава Дьомін на своїй сторінці в TikTok поділився, що Андрій Молочний чекав, поки в Україну прийде "рускій мір" живе він у Москві. Шоумен також додав, що комік ділиться в дописах у соцмережах, що він молиться за збереження Києво-Печерської лаври і боїться, що монастир знищать.

Були часи, коли Андрій Молочний був зіркою українського шоубізнесу і йому вдалося створити разом із Сергієм Притулою шоу, яке стало культовим. Однак, на жаль, він став путіністом і прихильником "руского міра". Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз екскоханий Ксенії Мішиної Олександр Еллерт і чим займається переможець "Холостячки" під час війни.