Виїхав після 24 лютого: чим займається Влад Яма в Маямі і чи допомагає Україні

Читать на русском
Автор
Влад Яма виїхав з України
Влад Яма виїхав з України. Фото instagram.com/vladyama_official/

Хореограф рідко публікує своє життя

На початку повномасштабного вторгнення хореограф Влад Яма виїхав з України до Маямі. Він отримував чимало хейту і від підписників, і від колег-зірок. Раніше ми розповідали, де зараз ексбойфренд Ксенії Мішиної Олександр Еллерт, а тепер ділимося, чим займається Влад Яма в США.

Влітку 2022 року Влад Яма в інтерв’ю Славі Дьоміну розповів, що робить благодійні майстер-класи і планує робити їх в інших штатах також. Хореограф повідомив, що його дружина не працювала, а виховувала сина.

Чим зараз займається Влад Яма в Маямі

У 2023 році стало відомо, що він працює у танцювальній студії MIAMI DANCE ACADEMY. На сайті академії можна побачити, що у команді є й росіяни.

У соцмережах Влад Яма з’являється нечасто, але публікує різні івенти на жовто-синьому фоні або у футболках з українською символікою. Також хореограф показує, що збирає кошти на ЗСУ.

Влад Яма стверджує, що у Штатах відвідує українських військових, які проходять там реабілітацію. На сторінці в Instagram він показує безтурботне життя в Маямі.

Як виїхав з України Влад Яма

За словами хореографа, він виїхав до того, як закрили кордони, тобто до 28 лютого 2022 року. Однак у червні 2023 він повертався на Батьківщину і відвідував студію "Сніданку з 1+1". Як танцівник виїхав до Маямі знову, невідомо.

Влад Яма
Фото: instagram.com/vladyama_official

Фото обстрілів росіянами України та їх наслідків, Влад Яма на своїй сторінці не публікує. Дуже рідко також можна побачити збори на ЗСУ у сторіс хореографа.

Раніше "Телеграф" розповідав, де зараз зірка "Файна Юкрайна" Андрій Молочний. Він ще до повномасштабного вторгнення дозволяв собі висловлюватися про Україну негативно.