Незвичайна начинка та пишне тісто: запасіться горіхами для такого пирога

Читать на русском
Автор
Ніжний пиріг з волоськими горіхами
Ніжний пиріг з волоськими горіхами. Фото Ідеї для сніданку та вечері

Від цього пирога неможливо відірватися

Напевно у ласунів в закладках є маса найрізноманітніших рецептів пирогів. Сьогодні ми поділимося незвичайним рецептом пирога з волоськими горіхами.

Цей пиріг за рецептом "Ідей для сніданку та вечері" ви полюбите з першого шматочка. Ця легка ніжна випічка ідеально підходить для сімейного чаювання. Готувати її легко та просто, а в результаті у вас вийде ідеальний пиріг для сімейного чаювання.

Як приготувати горіховий пиріг з медом

Інгредієнти для форми 22-24 см:

  • борошно — 200 г;
  • вершкове масло – 200 г;
  • волоський горіх – 200 г;
  • мед – 150 г;
  • курячі яйця — 3 шт.;
  • розпушувач – 1 пачка (16 г).

Спосіб приготування:

  1. Горіхи подрібнюємо ножем на велику крихту.
  2. Вершкове масло кімнатної температури змішуємо із медом. Збиваємо міксером на середній швидкості до однорідного стану.
  3. Продовжуючи збивати, додаємо яйце і збиваємо до кремової маси. Відправляємо в неї горіхи та перемішуємо за допомогою лопатки.
  4. В отриману масу додаємо борошно, що просіює, з розпушувачем і перемішуємо до однорідності.
  5. Форму змащуємо вершковим маслом, обсипаємо борошном і виливаємо тісто. Відправляємо все у розігріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин.

Готовий пиріг залишаємо у формі до повного остигання. За бажанням посипаємо цукровою пудрою і подаємо з ароматною кавою.