Незвичайна начинка та пишне тісто: запасіться горіхами для такого пирога
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Ніжний пиріг з волоськими горіхами](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/9/ea/b72b6121-a756bc889c10f1983abec448f4fc8ea9.png?v=7296_1)
Від цього пирога неможливо відірватися
Напевно у ласунів в закладках є маса найрізноманітніших рецептів пирогів. Сьогодні ми поділимося незвичайним рецептом пирога з волоськими горіхами.
Цей пиріг за рецептом "Ідей для сніданку та вечері" ви полюбите з першого шматочка. Ця легка ніжна випічка ідеально підходить для сімейного чаювання. Готувати її легко та просто, а в результаті у вас вийде ідеальний пиріг для сімейного чаювання.
Як приготувати горіховий пиріг з медом
Інгредієнти для форми 22-24 см:
- борошно — 200 г;
- вершкове масло – 200 г;
- волоський горіх – 200 г;
- мед – 150 г;
- курячі яйця — 3 шт.;
- розпушувач – 1 пачка (16 г).
Спосіб приготування:
- Горіхи подрібнюємо ножем на велику крихту.
- Вершкове масло кімнатної температури змішуємо із медом. Збиваємо міксером на середній швидкості до однорідного стану.
- Продовжуючи збивати, додаємо яйце і збиваємо до кремової маси. Відправляємо в неї горіхи та перемішуємо за допомогою лопатки.
- В отриману масу додаємо борошно, що просіює, з розпушувачем і перемішуємо до однорідності.
- Форму змащуємо вершковим маслом, обсипаємо борошном і виливаємо тісто. Відправляємо все у розігріту до 180 градусів духовку на 35 хвилин.
Готовий пиріг залишаємо у формі до повного остигання. За бажанням посипаємо цукровою пудрою і подаємо з ароматною кавою.