"Моя рідненька": Ольга Сумська привітала дочку Антоніну, яка живе в Росії і мовчить про війну (фото)

Читать на русском
Автор
Антоніна Паперна будує кар'єру у РФ Новина оновлена 01 червня 2024, 08:13
Антоніна Паперна будує кар'єру у РФ. Фото instagram.com/olgasumska

57-річна актриса вимкнула коментарі для українців

Народна артистка України, зірка театру і телебачення Ольга Сумська привітала з днем народження свою старшу доньку Антоніну Паперну, що понад 10 років живе в країні-агресорці Росії та, ймовірно, має російський паспорт. Саме 1 червня вона зустрічає своє 34-річчя.

В особистому блозі в Інстаграмі 57-річна зірка українського кіно виклала відео з Антоніною зі словами "Моя рідненька! З Твоїм днем! Люблю", а також вимкнула коментарі до цього посту. Цього дня Ольга Сумська не хоче чути від підписників, більшість з яких є українцями, хейту та критики у бік Паперної.

Відомо, що Антоніна переїхала до РФ для навчання в Московському театральному інституті імені Бориса Щукіна. Саме там і розпочалась її акторська кар'єра. Згодом Паперна вийшла заміж за російського актора Володимира Яглича, з яким виховує двох дітей. Паперна ніяк не висловлюється щодо війни, розпочатої Росією проти України. Проте вона продовжує там будувати кар'єру, знімається в російських проєктах, ходить на світські заходи, на яких присутні російські артисти-путіністи, що закликають до вбивств мирних жителів України.

антоніна паперна

Також Ольга Сумська виклала ряд архівних фото зі своєю старшою донькою. На них дівчина ще маленькою обіймається з зірковою мамою, позує поряд зі своєю бабусею Ганною Іванівною, яка пішла з життя 27 лютого 2022 року — всього за кілька днів після повномасштабного вторгення Росії в Україну.

ольга сумська антоніна паперна
ольга сумська антоніна паперна ганна опанасенко-сумська

У березні Ольга Сумська заявила, що не має жодного права виправдовуватися за мовчазну позицію доньки. Артистка вважає, що її становище зрозуміють лише ті матері, котрі самі мають дітей, що живуть в країні-терористці.

антоніна паперна
Антоніна Паперна володимир яглич
Антоніна Паперна з чоловіком-росіянином Володимиром Ягличем
антоніна паперна
Паперна знімається у російських серіалах

У Великдень 5 травня Ольга Сумська показала молодшу доньку Ганну. 2 березня дівчині виповнилось 22 роки. Ганна живе в Києві і не тікає від війни, підтримує свою зіркову родину. Вона також молода актриса і часто гастролює з батьками українськими містами.