Надя Дорофєєва здивувала змінами в зовнішності (фото)

Читать на русском
Автор
737
Надя Дорофєєва змінила стрижку
Надя Дорофєєва змінила стрижку. Фото instagram.com/nadyadorofeeva

Зірка здивувала підписників

Відома співачка, яка нещодавно мило привітала українців з Днем Києва, постійно змінює стиль, імідж і не боїться експериментувати. 34-річна зірка вирішила змінити стрижку, чим здивувала шанувальників.

Зірка освіжила зачіску і змінила стиль. Однак її довге волосся не постраждало. На своїй сторінці в Instagram співачка показала відео, де видно, що вона підстригла чубчик.

"Тепер в мене чубчик", — написала співачка і запитала у підписників: "Як вам?". Зазначимо, що раніше у Наді Дорофєєвої було довге волосся, але не було чубчика. Однак такі зміни дуже пасують артистці. Колір волосся останні кілька років зірка не змінювала.

Надія Дорофєєва
Фото: instagram.com/nadyadorofeeva
Надя Дорофєєва
Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Нагадаємо, що нещодавно стрімер Міша Лебіга, який заспівав дуетом з Надею Дорофєєвою, сів на Жерара Піке. Це фото стало точною копією кадру, який зробив блогер з артисткою ще в жовтні 2023. Шанувальників це дуже насмішило і викликало хвилю жартів у коментарях.

Раніше "Телеграф" розповідав, що нещодавно Наді Дорофєєвій виповнилося 34. "Телеграф" вирішив розповісти про біографію виконавиці, якою була майбутня зірка вітчизняної сцени в дитинстві та на початку своєї кар’єри.