Ситно, смачно, швидко: кус-кус з секретним соусом сподобається найвибагливішим
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Корисний та яскравий гарнір готується просто та швидко](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/1/65/d1f93b3d-dd1cb6fcc0765742e88e7c6896e1f651.jpg?v=2518_1)
Страва виходить соковитою та пряною
Коли часу на приготування обмаль, виручають швидкі рецепти. Так, можна приготувати пасту або ж посмажити картоплю.
Проте найпростішим варіантом буде — запарити кус-кус. Як це зробити так, щоб від страви неможливо було відірватися, інформують на Instagram-сторінці "saraamyn2".
Як смачно приготувати кус-кус
Інгредієнти:
- кус-кус — 200 г;
- морква — 2 шт.;
- кабачок — 2 шт.;
- нут — 150 г;
- помідори чері;
- цибуля — половинка;
- оливкова олія;
- лимон;
- песто;
- петрушка;
Спосіб приготування:
- Кус-кус запарити окропом.
- Овочі, окрім помідорів, порізати та обсмажити до готовності.
- Кус-кус викласти в миску, додати овочі, цибулю та полити зверху оливковою олією, соком лимона та песто.
- За бажанням можна додати петрушку.
Раніше ми писали, як приготувати пиріг з кабачками та фрикадельками. Поєднання м’ясного фаршу, моркви, кабачків, цибулі, сиру та спеції здивує близьких і гостей, і зовнішнім виглядом, і смаком.