Ситно, смачно, швидко: кус-кус з секретним соусом сподобається найвибагливішим

Читать на русском
Автор
Корисний та яскравий гарнір готується просто та швидко
Корисний та яскравий гарнір готується просто та швидко. Фото 1000.menu

Страва виходить соковитою та пряною

Коли часу на приготування обмаль, виручають швидкі рецепти. Так, можна приготувати пасту або ж посмажити картоплю.

Проте найпростішим варіантом буде — запарити кус-кус. Як це зробити так, щоб від страви неможливо було відірватися, інформують на Instagram-сторінці "saraamyn2".

Як смачно приготувати кус-кус

Інгредієнти:

  • кус-кус — 200 г;
  • морква — 2 шт.;
  • кабачок — 2 шт.;
  • нут — 150 г;
  • помідори чері;
  • цибуля — половинка;
  • оливкова олія;
  • лимон;
  • песто;
  • петрушка;

Спосіб приготування:

  1. Кус-кус запарити окропом.
  2. Овочі, окрім помідорів, порізати та обсмажити до готовності.
  3. Кус-кус викласти в миску, додати овочі, цибулю та полити зверху оливковою олією, соком лимона та песто.
  4. За бажанням можна додати петрушку.

Раніше ми писали, як приготувати пиріг з кабачками та фрикадельками. Поєднання м’ясного фаршу, моркви, кабачків, цибулі, сиру та спеції здивує близьких і гостей, і зовнішнім виглядом, і смаком.