Ці два трюки зроблять фарш неймовірно смачним: що додати для особливої соковитості

Читати російською
Автор

Секрети смачних котлет та пиріжків

Ми розповідали, які помилки псують смак борщу. Тепер ділимось секретами, які дозволять зберегти соковитість фаршу у ваших стравах. Котлети, пиріжки з начинкою чи фрикадельки — це вплине на смак готової страви.

Всі знають, що до фаршу зазвичай додають цибулю та молоко, щоб зробити його соковитим. Але чи знаєте ви, що є й інші цікаві та доступні інгредієнти, які допоможуть вам приготувати неймовірно смачні та ніжні котлети. Розповідаємо про них разом із "Добротою".

Мінеральна вода

Вуглекислий газ у мінеральній воді робить фарш пухким та легким. Додає фаршу додаткової соковитості. Також газована вода запобігає згортанню білкових сполук, завдяки чому котлети виходять більш ніжними. Додайте трохи мінеральної води під час приготування фаршу.

Лід

Цей компонент діє подібно до мінеральної води, роблячи фарш соковитим та пухким. Важливо додавати лід в невеликій кількості, щоб фарш не став занадто рідким.

Додавайте до фаршу різні інгредієнти, щоб знайти свій улюблений рецепт соковитих та ароматних котлет. До речі, ми розповідали, які спеції в цю страву додавати не варто.