Три стильні та універсальні стрижки, які ніколи не виходять із моди (фото)

Читать на русском
Автор
572
Такі трижки не втрачають своєї актуальності Новина оновлена 31 травня 2024, 09:04
Такі трижки не втрачають своєї актуальності. Фото Pinterest

Такі стрижки завоювали серця мільйонів модниць

Влітку багато дівчат прагнуть освіжити образ і йдуть до свого майстра-перукаря за новою стрижкою. Існує три універсальні стрижки на різну довжину волосся, які ніколи не виходять із моди. "Телеграф" вже розповідав про п’ять літніх зачісок, які виглядають стильно, а робляться легко, а сьогодні ділиться, які три стрижки не втрачають своєї актуальності ніколи.

Такі стрижки підходять жінкам різного віку та з різною формою обличчя, пише ТСН. А ще вони прості в укладанні і виглядають дуже стильно.

Три стрижки, які ніколи не виходять із моди

Для короткого волосся — піксі

Стрижка піксі для короткого волосся вважається універсальною і має омолоджуючий ефект. Вона буде ідеальною для жінок, які хочуть візуально освіжити образ та помолодшати. Однак, вона чудово підходить і для більш юних модниць. Така стрижка не вимагає складного укладання, досить просто помити голову, висушити волосся і пасма самі ляжуть, як потрібно.

стрижка піксі
Фото: Pinterest

Для волосся середньої довжини — багатошарове каре

Така стрижка чудово підійде дівчатам, якім прагнуть залишити середню довжину волосся. Існує багато видів цього каре, але класичний варіант багатошарового каре підходить під різну форму обличчя, тому така стрижка ніколи не виходить із моди. Ця стрижка надає образу елегантності та романтичності.

багатошарове каре
Фото: Pinterest

Для довгого волосся — каскад

Ця стрижка також відноситься до багатошарових, вона дозволяє зберегти довжину волосся, при цьому не виглядає нудно. Така стрижка з немов рваними пасмами полюбилася багатьом модниця, адже вона надає грайливого об'єму локонам, які лягають у правильну форму і майорять під час ходьби.

стрижка каскад
Фото: Pinterest

Раніше "Телеграф" розповідав про просту зачіску з "крабиком", яку легко повторити вдома. Вона зробить волосся візуально об’ємнішим.