Готуєте баклажани, а на смак виходять як гриби: рецепт смачної та бюджетної закуски
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Баклажани виходять дуже ніжними
У розпал сезону свіжих овочів та фруктів готувати хочеться лише їх. Наприклад, з баклажанів можна приготувати смачний овочевий салат або ж звернути увагу на рецепт грецької мусаки.
Сьогодні ми пропонуємо рецепт ще однієї смачної закуски, що на смак виходить як білі гриби. А рецептом з нами поділилися на Instagram-сторінці "zhuravlina_cooking".
Як приготувати закуску з баклажанів
Інгредієнти:
- цибуля – 3-4 шт.;
- баклажани – 4 шт.;
- сіль – 1/2 або 1 ч. л.;
- перець – 1/3 ч. л.;
- часник сухий – 1 ч. л.;
- вершки чи сметана – 150-200 мл;
- олія для смаження;
- зелень;
Спосіб приготування:
- Цибулю нарізати невеликими кубиками та обсмажити на сковороді до золотистого кольору.
- Додати очищені від шкірки баклажани, смажити до готовності.
- Додати спеції: сіль, перець, часник і залити вершками або сметаною (сметани – 3-4 ст. л.), смажити ще 2-3 хвилини помішуючи.
- Перед подачею посипати подрібненою зеленню.
Раніше ми писали, як приготувати баклажани, як гриби. Близькі спочатку навіть не здогадаються, що ви приготували.