Лайфхак для дівчат: як відмити фарбу для волосся, якщо вона потрапила на шкіру

Читать на русском
Автор
Відмити фарбу для волосся зі шкіри легко та просто Новина оновлена 15 травня 2024, 16:14
Відмити фарбу для волосся зі шкіри легко та просто. Фото Freepik

Ці засоби точно є у вас вдома

Дівчата, які фарбують волосся, особливо вдома своїми руками, стикалися з проблемою, коли пігмент потрапляв на шкіру. Звичайно, фарба сама змивається за кілька днів, проте її можна вивести зі шкіри швидше. "Телеграф" вже розповідав про три ідеї модних жіночих стрижок на літо, а сьогодні ділиться, як відмити фарбу для волосся зі шкіри.

Як виявилось, є кілька простих засобів, які допоможуть швидко вивести пігмент фарби зі шкіри, пише vikna.tv. Щось із цих засобів точно є у вас вдома.

Мильний розчин

Цей засіб підійде, якщо використовувати його одразу, поки фарба ще не встигла просочитися у шкіру. Зробіть мильний розчин з рідкого мила або шампуню, змочіть у ньому ватяний диск і добре протріть забруднені місця. А потім промийте шкіру проточною водою.

Зубна паста

Ще один ефективний домашній засіб для виведення плям від фарби. Є два способи використання зубної пасти. Можна нанести її і залишити висихати або нанести на ватний диск і протерти плями. У кожному з варіантів в кінці пасту потрібно змити водою.

Рослинна олія

Трохи дивний, але ефективний спосіб відмити фарбу для волосся. Нанесіть олію на забруднені місця за допомогою ватного диска і залиште на 15-20 хвилин. А потім приберіть залишки олії ватним диском, змоченим у звичайній воді.

Кефір

Змочіть ватний диск у кефірі, додайте до плям з фарбою і залиште на 10-15 хвилин. Кефір допоможе усунути забруднення і не пересушить шкіру. Наприкінці змийте залишки кефіру водою.

Раніше "Телеграф" розповідав, як обрати стильну сукню на випускний. Топ-6 ідей нарядів, які справлять враження.