Як вивести запах затхлості та освіжити шафу: три копійчані засоби

Читать на русском
Автор
Прибрати запахи з шафи допоможуть копійчанні засоби Новина оновлена 28 травня 2024, 09:58
Прибрати запахи з шафи допоможуть копійчанні засоби. Фото Freepik

Ці прості засоби точно є у вас вдома

Буває так, що в шафі з речами виникає неприємний запах або якась затхлість, яка йде від речей. Причиною цього явища може бути волога та сирість. Однак вирішити цю проблему можна за допомогою підручних засобів. "Телеграф" вже розповідав, як позбутися запахів у холодильнику, а сьогодні ділиться, як вивести затхлість із шафи.

Допоможуть у цій справі підручні засоби, які точно є у вашому домі, пише obozrevatel.com. Все, що вам знадобиться — це чайні пакетики, сіль або лаванда.

Чайні пакетики

Можна обрати найдешевший чай у пакетиках, підійде і ароматизований. Розкладіть чайні пакетики на полицях у шафі та міняйте їх раз на тиждень. Чай вбиратиме вологу і поширюватиме приємний свіжий аромат.

Сіль

Боротися із запахами у шафі допоможе сіль. Насипте її стаканчики та поставте їх на нижні полиці. Сіль буде вбирати вологу, а значить усуне першопричину затхлості та вогкості. Міняти міль у склянках потрібно, коли вона почне твердіти.

Лаванда

Лаванда відмінно усуває неприємні запахи в шафі та дарує приємний свіжий аромат. Покладіть кілька пучків лаванди в мішечках на полиці шафи та насолоджуйтесь свіжістю.

Раніше "Телеграф" розповідав Лайфхак для дівчат. Як відмити фарбу для волосся, якщо вона потрапила на шкіру.