Чим помити посуд, якщо закінчився миючий засіб: корисний лайфхак

Читать на русском
Автор
Чим замінити засіб для миття посуду Новина оновлена 28 травня 2024, 21:25
Чим замінити засіб для миття посуду. Фото takprosto.cc

Виявляється, на допомогу можуть прийти прості натуральні компоненти

Після приготування їжі на кухні часто залишається гора брудного посуду, а миючий засіб може несподівано закінчитися. У таких ситуаціях можна скористатися лайфхаками, які допоможуть замінити звичний засіб і впоратися з безладом.

У матеріалі "РБК-Україна" розповіли, як же господарки можуть це зробити без зайвих витрат. Деякі компоненти цього списку здатні здивувати.

Чим замінити засіб для миття посуду

Господарське мило

У такій ситуації можна скористатися господарським милом. Щоб використовувати його, натріть невелику кількість мила на тертці та розчиніть у гарячій воді, щоб вийшов мильний розчин. Занурте губку або щітку в цей розчин і використовуйте його для миття посуду, як зазвичай. Господарське мило відмінно видаляє жир та забруднення, залишаючи посуд чистим і без нальоту.

Сода

Сода може ефективно замінити миючий засіб для посуду завдяки своїм абразивним та чистящим властивостям. Щоб використовувати її, просто насипте невелику кількість на вологу губку або прямо на посуд і обережно потріть. Потім змийте все водою.

Гірчичний порошок

Цей продукт ефективно замінить миючий засіб для посуду завдяки своїм очищающим властивостям. Насипте трохи гірчичного порошку на вологу губку або прямо на посуд і обережно потріть. Гірчиця добре розщеплює жир і видаляє забруднення, залишаючи посуд чистим. Крім того, гірчиця має антибактеріальні властивості, які допомагає дезінфікувати кухонні предмети.

"Телеграф" писав раніше, яким засобом потрібно мити підлогу. У вас удома буде ідеальна чистота.