Ваші діти будуть в захваті: як приготувати морозиво без цукру

Читати російською
Автор

Апетитний десерт, що освіжає

Оскільки на дворі спека, настав час їсти морозиво. Виявляється, приготувати його власноруч дуже просто і знадобляться лише три інгредієнти. Раніше ми ділилися рецептом тирамісу з полуниці, а тепер розповідаємо, як приготувати морозиво без цукру, яке будуть обожнювати ваші діти.

Вам знадобляться три прості та доступні продукти і небагато вільного часу. До речі, диню можна замінити на інший м’ясистий фрукт, який ви полюбляєте. Рецептом домашнього морозива поділилися на порталі apollo.

Як приготувати доманє морозиво з дині

Інгредієнти:

  • диня — 300 г;
  • мед — 40 г;
  • натуральний грецький йогурт — 250 мл.

Спосіб приготування:

  1. Диню очищаємо від шкірки та насіння. Нарізаємо її кубиками невеликого розміру.
  2. Подрібнюємо диню в кухонному комбайні або за допомогою блендера. Перекладаємо у глибоку тарілку і додаємо йогурт, а потім мед.
  3. Пробуємо на смак і додаємо ще трохи меду, якщо суміш не надто солодка. Переливаємо у контейнер і ставимо в морозильну камеру на півтори години.
  4. Перемішуємо за допомогою вінчика і знову ставимо в морозилку на 45 хвилин.
  5. Упродовж наступних кількох годин перемішуємо раз на годину. Тепер морозиво можна подавати — воно буде ідеальної текстури.

Раніше "Телеграф" розповідав, як приготувати морозиво з полуниці. Діти забудуть про магазинний десерт.