Таке тирамісу зникне з холодильника дуже швидко
Коли у сезон полуниці набридає їсти цю ягоду просто так, із неї можна готувати десерти чи додавати у випічку. Так, дуже смачним виходить полуничне морозиво, а сирно-полуничним десертом можна пригостити подруг, які завітали у гості.
Сьогодні ми пропонуємо приготувати ефектне тирамісу з полуницею. Його неодмінно оцінять близькі, інформують на Instagram-сторінці "blogini kyxni".
Як приготувати тирамісу з полуниці
Інгредієнти:
- печиво савоярді – 200 г;
- сир "маскарпоне" – 500 г;
- вершки 33% – 500 г;
- полуниця – 500 г;
- цукор – 50 г;
- сік лимона – 2 ст. л.;
- цукроварні пудра – 150 г;
Спосіб приготування:
- Полуницю збити до стану пюре.
- Додати сік лимона та цукор.
- Печиво занурити у полуничне пюре, викласти на дно форми.
- Для крему збити вершки до густоти, додати цукрову пудру, ще трошки збити.
- Потім додати сир маскарпоне і збити декілька хвилин все разом.
- Викласти крем на печиво.
- Наступним шаром викласти знов печиво і зверху викласти залишок крему.
- Прикрасити полуницею.
- Поставити в холодильник на 3 години, а краще на ніч.
Раніше ми публікували рецепт лінивих вареників з ягодами. Вони швидко готуються та швидко з’їдаються.