Тирамісу з полуниці: як приготувати ефектний десерт

Читать на русском
Автор
Чудовий літній десерт
Чудовий літній десерт. Фото lifehacker.ru

Таке тирамісу зникне з холодильника дуже швидко

Коли у сезон полуниці набридає їсти цю ягоду просто так, із неї можна готувати десерти чи додавати у випічку. Так, дуже смачним виходить полуничне морозиво, а сирно-полуничним десертом можна пригостити подруг, які завітали у гості.

Сьогодні ми пропонуємо приготувати ефектне тирамісу з полуницею. Його неодмінно оцінять близькі, інформують на Instagram-сторінці "blogini kyxni".

Як приготувати тирамісу з полуниці

Інгредієнти:

  • печиво савоярді – 200 г;
  • сир "маскарпоне" – 500 г;
  • вершки 33% – 500 г;
  • полуниця – 500 г;
  • цукор – 50 г;
  • сік лимона – 2 ст. л.;
  • цукроварні пудра – 150 г;

Спосіб приготування:

  1. Полуницю збити до стану пюре.
  2. Додати сік лимона та цукор.
  3. Печиво занурити у полуничне пюре, викласти на дно форми.
  4. Для крему збити вершки до густоти, додати цукрову пудру, ще трошки збити.
  5. Потім додати сир маскарпоне і збити декілька хвилин все разом.
  6. Викласти крем на печиво.
  7. Наступним шаром викласти знов печиво і зверху викласти залишок крему.
  8. Прикрасити полуницею.
  9. Поставити в холодильник на 3 години, а краще на ніч.

Раніше ми публікували рецепт лінивих вареників з ягодами. Вони швидко готуються та швидко з’їдаються.