Лінивий "Наполеон" всього з трьох інгредієнтів: рецепт смачного десерту

Читать на русском
Автор
Цей десерт можна приготувати дуже швидко Новина оновлена 27 травня 2024, 12:05
Цей десерт можна приготувати дуже швидко. Фото 24 канал

Чудовий тортик — швидкий і смачний

Ми розповідали, як смачно і швидко приготувати кабачки. Рецепти, які займають мінімум часу — ідеальні для літа, адже не потрібно довго стояти на гарячій кухні. Такий і наступний рецепт.

На порталі "На ПЕНСІЇ" поділились рецептом дуже лінивого "Наполеона" — він готується всього з трьох інгредієнтів, а виходить дуже смачним. Секрет — у використанні готового листкового тіста.

Інгредієнти:

  • 1 упаковка листкового дріжджового тіста
  • 1 банка згущеного молока
  • 150 г сметани

Спосіб приготування:

  1. Розігрійте духовку до 180°C. Розділіть листкове тісто на два пласти. Викладіть їх на деко, застелене пергаментом, і випікайте протягом 10-15 хвилин до золотистого кольору.
  2. Коли коржі підрум'яняться, дістаньте їх з духовки і дайте трохи охолонути. Потім обріжте краї, щоб вони були рівними.
  3. Розріжте кожен корж на дві частини, поки він ще гарячий. Це важливо зробити, адже коли коржі охолонуть повністю, розрізати їх буде складніше.
  4. Змішайте сметану зі згущеним молоком до однорідної маси. Викладіть один корж на тарілку і щедро змастіть його кремом.
  5. Повторіть з рештою коржів, формуючи торт. Верхній корж також промажте кремом і посипте крихтою з обрізаних країв. Накрийте торт харчовою плівкою і поставте його в холодильник на 2-3 години, щоб він добре просочився кремом.

Цей рецепт дозволяє за лічені хвилини приготувати улюблений торт. Також ми ділились рецептом дуже смачного салату.