Діти забудуть про магазинне морозиво: приготуйте домашній десерт із полуниці

Читать на русском
Автор
Виходить смачніше, ніж у магазині
Виходить смачніше, ніж у магазині. Фото 1000.menu

Домашнє морозиво виходить яскравим, ароматним та ніжним

Відповідальні батьки намагаються годувати дітей свіжою, поживною та домашньою їжею зі зрозумілим складом. Особливо, це стосується десертів, у складі яких інколи можна побачити небажані добавки та барвники.

Так, вдома можна приготувати сирний десерт з полуниці. Або ж звернути увагу на спосіб приготування полуничного морозива, яким поділилися на Instagram-сторінці "olga_riabenko".

Як приготувати полуничне морозиво

Інгредієнти:

  • полуниця – 500 г;
  • згущене молоко – 200 г;
  • вершки 33% – 50 мл;

Спосіб приготування:

  1. Полуницю помити, відірвати хвостики, викласти у блендер.
  2. Додати вершки та згущене молоко, все збити блендером до однорідної маси.
  3. Розлити майбутнє морозиво по паперових стаканчиках та вставити палички або ж використати готові форми для морозива.
  4. Поставити десерт у морозильну камеру на ніч.
  5. Щоб потім морозиво легше було дістати з форми можна опустити стаканчик на кілька секунд у теплу воду.

Раніше ми писали, як приготувати полуничні кульки. Діти зроблять та з'їдять їх із задоволенням.