Молода картопля вийде хрумкою і дуже ароматною: незвичайний рецепт
- Автор
- Дата публікації
Читати російською
- Автор
Таку картоплю із задоволенням з’їдять і дорослі, і діти
Ароматна молода картопля — одна з улюблених страв у теплу пору року. А у поєднанні з часником та кропом вона наповнить будинок неймовірно апетитними ароматами.
У смаженої молодої картоплі за рецептом Shuba хрумка рум’яна скоринка і ніжна серединка. Кріп надасть страві аромату, а часник – пікантності. А якщо подати страву зі сметанним соусом та малосольними огірками — близьких за вуха не відтягнете.
Як приготувати смажену молоду картоплю цілу на сковороді
Інгредієнти на 6 порцій :
- картопля молода — 1 кг;
- олія соняшникова рафінована — 60 мл;
- кріп, гілочка — 20 г;
- часник, зубчики — 2 шт.;
- сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.
Спосіб приготування:
- Для початку підготуємо необхідні інгредієнти. Ретельно співаємо і сушимо дрібну картоплю. Кріп миємо, сушимо і дрібно шаткуємо. Часник миємо, сушимо та пропускаємо через прес.
- Розігріваємо сковороду з рослинною олією і викладаємо в неї картопля. Періодично перевертаючи, смажимо її на середньому вогні близько 20-30 хвилин.
- Солимо, перчимо страву, смажимо ще близько 2-3 хвилин. Знімаємо картоплю з вогню, прикрашаємо подрібненим кропом і подаємо до столу.
Раніше ми розповідали, як почистити молоду картоплю. Ви швидко впораєтеся з проблемою.