Молода картопля вийде хрумкою і дуже ароматною: незвичайний рецепт

Читать на русском
Автор
557
Смажимо молоду картоплю цілою на сковороді
Смажимо молоду картоплю цілою на сковороді. Фото shuba.life

Таку картоплю із задоволенням з’їдять і дорослі, і діти

Ароматна молода картопля — одна з улюблених страв у теплу пору року. А у поєднанні з часником та кропом вона наповнить будинок неймовірно апетитними ароматами.

У смаженої молодої картоплі за рецептом Shuba хрумка рум’яна скоринка і ніжна серединка. Кріп надасть страві аромату, а часник – пікантності. А якщо подати страву зі сметанним соусом та малосольними огірками — близьких за вуха не відтягнете.

Як приготувати смажену молоду картоплю цілу на сковороді

Інгредієнти на 6 порцій :

  • картопля молода — 1 кг;
  • олія соняшникова рафінована — 60 мл;
  • кріп, гілочка — 20 г;
  • часник, зубчики — 2 шт.;
  • сіль, перець чорний мелений — до свого смаку.

Спосіб приготування:

  1. Для початку підготуємо необхідні інгредієнти. Ретельно співаємо і сушимо дрібну картоплю. Кріп миємо, сушимо і дрібно шаткуємо. Часник миємо, сушимо та пропускаємо через прес.
  2. Розігріваємо сковороду з рослинною олією і викладаємо в неї картопля. Періодично перевертаючи, смажимо її на середньому вогні близько 20-30 хвилин.
  3. Солимо, перчимо страву, смажимо ще близько 2-3 хвилин. Знімаємо картоплю з вогню, прикрашаємо подрібненим кропом і подаємо до столу.

Раніше ми розповідали, як почистити молоду картоплю. Ви швидко впораєтеся з проблемою.