"Зрадив Шакірі і тобі зрадить": блогер Міша Лебіга сів на Жерара Піке і нарвався на жарти (фото)

Читать на русском
Автор
Жерар Піке прийняв "на ручки" українського блогера Лебігу Новина оновлена 26 травня 2024, 16:01
Жерар Піке прийняв "на ручки" українського блогера Лебігу. Фото instagram.com/misha_lebiga

Футболіст, відомий зрадою у шлюбі з Шакірою, зробив фото з блогером-мільйонником

Відомий український блогер Михайло Лебіга став капітаном медіазбірної UA Steel, яка бере участь медіалізі Kings World Cup. Змагання організовує колишній іспанський футболіст Жерар Піке, який завершив кар’єру ще у 2022 році. 26 травня Лебіга поділився фото зі спортсменом, який зрадив співачку Шакіру.

На власній сторінці в Інстаграмі 26-річний українець виклав кадр, на якому позує сидячи майже на руках легендарного футболіста. Лебіга мав незворушне обличчя, в той час, як Жерара така ситуація весело забавляла.

"Мам дивись, я на руках в Жерара Піке) Прікол?))", — жартує відомий блогер. Варто пояснити, що подібна поза "на руках" стала мемом Лебіги, який до цього так фотографувався з українською співачкою Надею Дорофєєвою.

жерар піке міша лебіга

Перше подібне кумедне фото з виконавицею Лебіга оприлюднив у жовтні 2023 року, а пізніше Дорофєєва записала з блогером трек "А я все плакала" і у квітні випустила спільний кліп.

До речі, 17 квітня 2024 року Надя і Міша провели благодійний стрім, на якому вони зібрали понад 6 млн грн. Кошти, зібрані під час трансляції, медійники розподілили між "Азовом" та постраждалими під час удару по Чернігову 17 квітня.

надя дорофєєва міша лебіга

Сама світлина Лебіги з Жераром викликала у коментарях хвилю жартів. Підписники згадали і про те, як футболіст, перебуваючи у шлюбі з Шакірою, зрадив її; і про "непрості" стосунки Дорофєєвої та блогера; і, що блогер просто "пішов по руках":

  • "А Надя плакала, плакала, душу рвала… Думаєш, це прікольно?"
  • "Так ось до кого він від Шакіри пішов…"
  • "Колишній Наді на руках у колишнього Шакіри"
  • "Зрадив Шакірі і тобі зрадить"
  • "Шось тиипо тихеньку починаєш по руках іти, прекращай"
  • "Виходить, проміняв Надю, на якогось тіпа"
  • "Коли виявилось що у Шакіри є дитина від першого шлюбу"

Раніше "Телеграф" розповідав про походження родових імен найвідоміших блогерів-чоловіків України. Не оминули і походження прізвища Михайла Лебіги.