Як прибрати затхлий запах з рушників: оцет не знадобиться

Читать на русском
Автор
Рушники пахнутимуть свіжістю Новина оновлена 25 травня 2024, 08:31
Рушники пахнутимуть свіжістю. Фото Pixabay

Навіть після прання рушники можуть зберігати неприємний запах вогкості

Часто буває так, що рушники залишаються вологими, і це може викликати неприємний запах, який не зникає навіть після прання. Але є спосіб позбавитися цієї затхлості за допомогою природного компонента.

Щоб запобігти появі затхлого запаху і зберегти свіжість рушників, достатньо додати лише один компонент у процес прання. Про це пише the sun.

Іноді після прання рушники можуть зберігати запах затхлості, вогкості та навіть плісняви. Дорогі магазинні мийні засоби та кондиціонери для білизни не завжди можуть забезпечити ефективне розв'язання цієї проблеми. Однак абсолютно екологічний продукт може дати приємні результати. І це не оцет.

Спробуйте додати до пральної машини кілька крапель олії чайного дерева. Цей простий хитрий спосіб допоможе позбавитися неприємних запахів, а вашим рушникам додасть ароматності. Секрет полягає в тому, що натуральна олія має антибактеріальні властивості, що своєю чергою допомагає знищити бактерії, що викликають запахи.

Раніше ми писали, як позбутися постільних клопів у рушниках. Маленькі та плоскі постільні клопи можуть непомітно проникнути у волокна тканини.