Допоможуть підручні засоби: як позбутися запахів у холодильнику

Читать на русском
Автор
З цими лайфхаками ваш холодильник завжди буде свіжим Новина оновлена 27 травня 2024, 09:19
З цими лайфхаками ваш холодильник завжди буде свіжим. Фото Klix.ba

Дізнайтеся, що робити, щоб у холодильнику не було сторонніх запахів

У холодильнику можуть іноді виникати неприємні сторонні запахи. Це відбувається через їжу, яку туди ставлять, та змішання ароматів різних продуктів, які там стоять. "Телеграф" вже розповідав, навіщо ставити чашку з рисом у шафу, а сьогодні ділиться, як позбутися неприємних запахів у холодильнику.

Як виявилося, є кілька підручних засобів, які допоможуть прибрати сморід у холодильнику, пише obozrevatel.com. Ці бюджетні засоби точно є у вас вдома.

Вода та сода

Зробіть пастоподібну суміш із води та харчової соди, нанесіть її на полицю в холодильнику та залиште на кілька годин. Потім приберіть все вологою ганчіркою. Сода має властивості вбирати запахи і є безпечною для продуктів у холодильнику.

Ванільний екстракт

Усунути запахи в холодильнику та подарувати приємний аромат допоможе ванільний екстракт. Змочіть ватяний диск або серветку у ванільному екстракті і покладіть на полицю, наприклад, на дверцятах холодильника. Так ви отримаєте приємний солодкий аромат усередині холодильника.

Кавова гуща

Насипте каву в тарілку і поставте в холодильник на кілька днів. Вона вбере всі неприємні запахи і в холодильнику стане свіжіше.

Цитрусові фрукти

Апельсин або лимон чудово прибирають неприємні запахи у холодильнику. Покладіть у миску кілька шматочків фруктів і відправте в холодильник, міняйте щотижня і у вашому холодильнику буде свіжо та приємно пахнути.

Раніше "Телеграф" розповідав Лайфхак для дівчат. Як відмити фарбу для волосся, якщо вона потрапила на шкіру.