Джамалу виписали з пологового: зірка замилувала ніжними фото з сім’єю

Читать на русском
Автор
Джамалу виписали з пологового за три дні
Джамалу виписали з пологового за три дні. Фото instagram.com/jamalajaaa

Зірка показала ніжні кадри свої сім'ї

Популярна українська співачка, яка 24 травня народила третього сина, показала милі кадри з виписування з пологового будинку. Зірка замилувала кадрами усієї сім’ї.

На своїй сторінці в Instagram зірка мило позувала трьома дітьми Еміром-Рахманом, Селімом-Гіраєм, новонародженим Алімом і чоловіком Бекіром Сулеймановим. Вже за три дні після пологів Джамалу виписали з пологового.

На кадрах видно, як тато мило тримає новонародженого сина на руках і посміхається, а Джамала обіймається з лікарями і позує на камеру. Старші сини також взяли участь у фотосесії. Вони позують на камеру, посміхаються і граються іграшками. Уся сім’я вдягнена майже однаково, що зробило кадри дуже милими.

Джамалу виписали з пологового
Фото: instagram.com/jamalajaaa
Джамала показала кадри виписки з пологового
Фото: instagram.com/jamalajaaa
Джамала народила третього сина
Фото: instagram.com/jamalajaaa
Виписка Джамали з пологового
Фото: instagram.com/jamalajaaa

Так, для виписки з пологового обрала червону сукню максі, яку доповнила білим піджаком. Коханий співачки у білій футболці та джинсах, як і старші сини. Емір-Рахман і Селім-Гірай вдягнені майже однаково: у білих футболках та бежевих штанів.

Джамала і троє дітей
Фото: instagram.com/jamalajaaa
Джамалу виписали з пологового
Фото: instagram.com/jamalajaaa

Раніше "Телеграф" розповідав, що блогерка, відома своїми "розпаковками", Даша Євтух народила малюка. Зустрічати молоду маму з дитиною прийшло багато друзів та родичів пари. Їй принесли багато букетів, повітряні кульки, подарунки та був навіть аніматор, який розважав присутніх.