Melovin зіткнувся з шахраями: зустріч з артистом продають за круглу суму

Читать на русском
Автор
Melovin розповів, як зіткнувся із шахраями Новина оновлена 27 травня 2024, 16:07
Melovin розповів, як зіткнувся із шахраями. Фото https://www.instagram.com/melovin_official/

Артист розкрив подробиці, як зустріч із ним продають шахраї

Відомий український виконавець Melovin, який раніше підтримав Jerry Heil та Alyona Alyona на Євробаченні 2024, розповів, що зіткнувся з шахраями. Як виявилось, у мережі продають індивідуальні зустрічі з артистом за круглу суму.

У червні має відбутися ретріт із Melovin у Карпатах, куди шанувальники можуть купити офіційні квитки. Проте, шахраї вирішили підзаробити на цьому та пропонують тим, хто купив квитки на сам ретріт, за 10-15 тисяч гривень купити ще й зустріч із артистом окремо. Про це Melovin розповів у своїх instagram-сторіс і показав скріншот листування шахраїв з однією з шанувальниць артиста.

шахраї у мережі

Шахраї пропонують за 10 тисяч гривень провести день із Melovin, а якщо привести із собою друга, то це коштуватиме 15 тисяч гривень. Артист попередив шанувальників, що жодних індивідуальних зустрічей із ним не продається і закликав не надсилати гроші аферистам. Також виконавець залишив номер телефону агента, який займається організацією цього ретріту, та надасть усю офіційну інформацію про захід.

Melovin, шахраї

Раніше "Телеграф" розповідав, що українська співачка Джамала народила третього сина. Радісну новину артистка повідомила 27 травня, хоча малюк з’явився на світ ще 24 травня.