Сирники будуть ще смачнішими: приготуйте їх у сметанній заливці

Читать на русском
Автор
Швидко та дуже смачно
Швидко та дуже смачно. Фото 1000.menu

Настільки смачно, що неможливо відірватися

Кисломолочний сир є одним з основних продуктів у холодильнику чи не кожної господині. Це й не дивно, адже з нього можна приготувати стільки смачних страв!

З сиру роблять солоні намазки з кропом, печуть запіканки, їдять як самостійну страву або ж смажать сирники. Мало хто знає, але улюблену страву багатьох — сирники — можна зробити ще смачнішою, якщо додатково запекти їх у сметанній заливці. Як саме це зробити — розповідають на Instagram-сторінці "recepti dariko".

Як приготувати сирники у сметанній заливці

Інгредієнти для сирників:

  • сир 9% — 400 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • манна крупа – 50 г;
  • борошно – 50 г;
  • цукор – 50 г;

Інгредієнти для заливки;

  • сметана — 350 г;
  • яйце – 1 шт.;
  • цукор – 50 г;
  • ванільний цукор – 1 ч. л.;

Спосіб приготування:

  1. Змішати сир, яйце, манну крупу, борошно та цукор, перемішати до однорідності.
  2. Сформувати сирники, обваляти в борошні та обсмажити на олії. ⠀
  3. Тим часом приготувати заправку, змішавши всі інгредієнти до однорідності.
  4. Викласти сирники у форму для запікання та залити заливкою.
  5. Випікаємо у попередньо розігрітій до 160 градусів духовці протягом 15-20 хвилин.
  6. Подавати зі свіжою полуницею.

Раніше ми публікували хитрий рецепт дивовижного сніданку. Такі сирники навіть смажити не потрібно.