Сирники будуть ще смачнішими: приготуйте їх у сметанній заливці
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Швидко та дуже смачно](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/e/2c/d95db803-7b52719436aea4f8bcdfd4f4270042ce.jpg?v=3175_1)
Настільки смачно, що неможливо відірватися
Кисломолочний сир є одним з основних продуктів у холодильнику чи не кожної господині. Це й не дивно, адже з нього можна приготувати стільки смачних страв!
З сиру роблять солоні намазки з кропом, печуть запіканки, їдять як самостійну страву або ж смажать сирники. Мало хто знає, але улюблену страву багатьох — сирники — можна зробити ще смачнішою, якщо додатково запекти їх у сметанній заливці. Як саме це зробити — розповідають на Instagram-сторінці "recepti dariko".
Як приготувати сирники у сметанній заливці
Інгредієнти для сирників:
- сир 9% — 400 г;
- яйце – 1 шт.;
- манна крупа – 50 г;
- борошно – 50 г;
- цукор – 50 г;
Інгредієнти для заливки;
- сметана — 350 г;
- яйце – 1 шт.;
- цукор – 50 г;
- ванільний цукор – 1 ч. л.;
Спосіб приготування:
- Змішати сир, яйце, манну крупу, борошно та цукор, перемішати до однорідності.
- Сформувати сирники, обваляти в борошні та обсмажити на олії. ⠀
- Тим часом приготувати заправку, змішавши всі інгредієнти до однорідності.
- Викласти сирники у форму для запікання та залити заливкою.
- Випікаємо у попередньо розігрітій до 160 градусів духовці протягом 15-20 хвилин.
- Подавати зі свіжою полуницею.
Раніше ми публікували хитрий рецепт дивовижного сніданку. Такі сирники навіть смажити не потрібно.