Все змішали — і в духовку: на обід матимете смачне сирне хачапурі

Читать на русском
Автор
Швидко та просто, нашвидкуруч
Швидко та просто, нашвидкуруч. Фото 1000.menu

На сніданок для всієї сім'ї

Мабуть, не знайдеться людини, яка б не любила хачапурі. Варіантів приготування цієї грузинської страви існує безліч, і, безперечно, найсмачніше її готують у Грузії.

Однак в домашніх умовах можна також спробувати відтворити цей смак, приготувавши, наприклад "ліниве хачапурі" на сковороді. Також його можна запекти, інформують на Instagram-сторінці "valerikiry".

Як приготувати сирне хачапурі

Інгредієнти:

  • яйця – 2 шт.;
  • сир – 150 г;
  • грецький йогурт – 4 ст. л.;
  • борошно – 4 ст. л.;
  • сіль – 0,5 ч. л.;
  • розпушувач – 0,5 ч. л.;
  • сушений часник, трави за бажанням;

Спосіб приготування:

  1. Яйця збити, додати грецький йогурт, сіль, спеції, сир.
  2. Добре перемішати.
  3. Додати борошно, розпушувач.
  4. Знову перемішати.
  5. Випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 25 хвилин.

Раніше ми розповідали, як приготувати ягідний десерт. Це ідеальна випічка до чаю.