Все змішали — і в духовку: на обід матимете смачне сирне хачапурі
- Автор
- Дата публікації
Читать на русском
- Автор
![Швидко та просто, нашвидкуруч](https://telegraf.com.ua/static/storage/thumbs/428x240/2/4f/47e520fa-6ce3c36679c927cf0e40e01ddf1ff4f2.jpg?v=1506_1)
На сніданок для всієї сім'ї
Мабуть, не знайдеться людини, яка б не любила хачапурі. Варіантів приготування цієї грузинської страви існує безліч, і, безперечно, найсмачніше її готують у Грузії.
Однак в домашніх умовах можна також спробувати відтворити цей смак, приготувавши, наприклад "ліниве хачапурі" на сковороді. Також його можна запекти, інформують на Instagram-сторінці "valerikiry".
Як приготувати сирне хачапурі
Інгредієнти:
- яйця – 2 шт.;
- сир – 150 г;
- грецький йогурт – 4 ст. л.;
- борошно – 4 ст. л.;
- сіль – 0,5 ч. л.;
- розпушувач – 0,5 ч. л.;
- сушений часник, трави за бажанням;
Спосіб приготування:
- Яйця збити, додати грецький йогурт, сіль, спеції, сир.
- Добре перемішати.
- Додати борошно, розпушувач.
- Знову перемішати.
- Випікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці близько 25 хвилин.
Раніше ми розповідали, як приготувати ягідний десерт. Це ідеальна випічка до чаю.