Чому досвідчені господині ставлять чашку з рисом у шафу: лайфхак

Читать на русском
Автор
Аромат вогкості у шафі хвилює всіх Новина оновлена 24 травня 2024, 20:55
Аромат вогкості у шафі хвилює всіх. Фото Freepik

Сирий рис – відмінний сорбент

Часто навіть у теплі сезони багато українців стикаються із проблемою вогкості у своїх квартирах та будинках. Ця проблема особливо актуальна у шафах з одягом, де виникає неприємний запах, який майже завжди проникає у тканини.

Відповідь на питання "як позбутися неприємного запаху в шафі" проста — засіб, здатний видалити неприємні запахи з шафи, можна знайти на будь-якій кухні. Досвідчені господині стверджують, що чашка з рисом, поміщена в шафу, позбавляє небажаних ароматів, пише prostoway.

Свіжий рис відмінно поглинає вологу та різноманітні запахи, затримуючи їх у собі. Головна перевага полягає в тому, що він не випускає їх назад, тому неприємні запахи залишаються лише всередині ємності з рисом.

Також можна помітити, що якщо додати трохи ефірної олії до рису, то в шафі буде приємний аромат. На додаток, запах лаванди допоможе захистити ваші речі від молі, а м’ята, лимон чи чайне дерево додадуть свіжості.

Раніше "Телеграф" розповідав, який запах відлякує шкідників-комах із ділянки. За допомогою одного бюджетного засобу також можна стимулювати зростання овочів.