Як вивести чорну плісняву з ванної за 30 хвилин: дешевий спосіб

Читать на русском
Автор
641
Натуральні продукти можуть очистити плісняву на ванній Новина оновлена 26 травня 2024, 18:03
Натуральні продукти можуть очистити плісняву на ванній. Фото Pinterest

Пліснява швидко і легко поширюється у вологих місцях

Через вологість пліснява часто з’являється на стиках плитки в душовій, а також на стелі та стінах ванної кімнати. Звичайні мийні засоби можуть допомогти у видаленні плісняви, але вони можуть бути шкідливими для вашого здоров’я. На щастя, існують натуральніші способи боротьби з цією проблемою.

Чорна пліснява швидко і легко розповсюджується у вологих місцях, таких як ванні кімнати. Крім псування інтер’єру, вона може негативно позначитися на здоров’ї. Тому важливо усунути плісняву якнайшвидше. Простий трюк з використанням оцту та харчової соди допоможе безпечно розв'язати цю проблему, пише santeplusmag. Щоб позбутися плісняви на швах плитки у ванній, вам знадобляться пульверизатор, оцет і харчова сода.

Як вивести чорну плісняву з ванної

Спочатку приготуйте пасту з харчової соди та невеликої кількості води, потім нанесіть її на уражені пліснявою ділянки. Залиште на п’ятнадцять хвилин, потім розпорошіть оцет. Це викличе хімічну реакцію, яка допоможе видалити плями чорної плісняви. Залиште суміш ще на п’ятнадцять хвилин, потім змийте теплою водою та почистьте оброблені місця старою зубною щіткою.

Раніше ми писали, як очистити унітаз від жовтих плям. У вірусів та бактерій більше не буде умов для розвитку.